• Evropski Gradovi
  • NOVA GODINA
  • DALEKE DESTINACIJE
  • Evropski Gradovi
  • Polihrono je jedno od omiljenih grčkih letovališta. Smešteno je na istočnoj obali poluostrva Kasandra, nedaleko od Pefkohorija i Haniotija. Od Soluna udaljen je manje od 100km. Polihrono je nešto mirniji od Pefkohorija i Haniotija i stoga je savršen za porodice sa decom koje žele da provedu ugodan odmor. Šetnje po krupnom pesku do taverni, restorana i barova duž prostranih plaža stvara nezaboravan ugođaj.

    • O destinaciji

    • Halkidiki je poluostrvo na samom jugu grčke pokrajine Makedonija i sastoji se od 3 manja poluostrva („prsta“) – Kasandre, Sitonije i Atosa (ili Svete Gore – nezavisnog administrativnog distrikta). Smatra se jednom od najlepših oblasti Grčke. Duge peščane plaže, prelepa priroda, bujna vegetacija i simpatična letovališta, uz obalu, čine ovu destinaciju primamljivom hiljadama turista koji ovde provode svoj godišnji odmor.

      Polihrono je jedno od omiljenih grčkih letovališta. Smešteno je na istočnoj obali poluostrva Kasandra, nedaleko od Pefkohorija i Haniotija. Od Soluna udaljen je manje od 100km.

      Polihrono je nešto mirniji od Pefkohorija i Haniotija i stoga je pogodan za porodice sa decom koje žele da provedu ugodan odmor.

      Temperatura morske vode ne pada ispod 20°C, a kupališna sezona traje do oktobra. Šetnje po krupnom pesku do taverni, restorana i barova duž prostranih plaža stvara nezaboravan ugođaj.

       

      Polihrono je nastao na ruševinama nekadašnjeg grada Neapolisa iz 7. v. p. n. e, koji je uništen pod naletom varvara. Na mestu današnjeg naselja iskpani su ranohrišćanska crkva i akropolj.

      Sam naziv Polihrona (“mnogo boja”) povezan je sa raznobojnim cvećem koje krasi ovaj grad.
      Iako predstavlja mirno turističko mesto, Polihrono nudi raznovrstan sadržaj. Luna-parku koji se nalazi u samom centru će se obradovati najmlađi, a oni nešto stariji na obali mogu iznajmiti čamce i skijati na vodi.
      Za ljubitelje dugih šetnji postoji jedna jako lepa staza koja vodi u brda iza Polihrona do jezera Mavrobara, staništa ugroženih vrsta morskih kornjača. Dolina okružena stenovitim liticama i borovim šumama oplemeniće dušu svakog prolaznika.

    • Prevoz

    • AUTOBUSKI PREVOZ:
      Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda. Sastanak grupe na parkingu ispred Muzeja istorije Jugoslavije, ul. Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića (bivši Muzej 25. maj. Za tačno vreme povratka, putnici se moraju informisati kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova. Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik (uzimajući u obzir trudnice, porodice sa malom decom, starija lica , kao i vreme uplate). Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

      CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:
      Cena autobuskog prevoza za putnike koji ne koriste smeštaj – povratna autobuska karta iznosi 80€, a za decu do 12 godina karta je 70€. Cena autobuske karte u jednom pravcu iznosi 70€, za sve putnike za odrasle, a za decu  do 12 godina cena u jednom pravcu iznosi 60€ Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište

      Postoji mogućnost organizacije transfera iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina do polazišta autobusa u Beogradu.
      Za realizaciju transfera potrebne su minimum tri prijavljene osobe.
      Transfer se organizuje iskljucivo na upit, a cena transfera po osobi iznosi 15€ (Novi Sad i Zrenjanin) i 20€ (Kikinda).

      SOPSTVENI PREVOZ:
      Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dva dana pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera, kao i ime i kontakt telefon predstavnika/inopartnera (Hanioti Tours) radi lakšeg pronalaženja objekta u kom je rezervisao smeštaj. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i drugo kod nadležnih organa (AMSS, Mup R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke). U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika agencije ili njihovog zastupnika, najmanje dan ranije. Predstavnik agencije nije u mogućnosti da svakog putnika lično sačeka ispred smeštajne jedinice, ali će svakom putniku biti na raspologanju da putem telefona pruži tačne instrukcije kako se stiže do smeštajne jedinice.
      Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, bez obzira kako i kada su uplatile kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da koriste rezervisani i uplaćeni smeštaj, biće izdat najranije 7 dana pre početka putovanja.

      PREVOZNIK:
      Preduzeće OmniBus Travel je organizator i glavni/primarni prevoznik putnika, koji preko Omnitursa rezervišu prevoz, odnosno autobusku kartu za prevoz do/od mesta u kome su rezervisali smeštaj preko posredničke agencije Omniturs. Zaustavljanje autobusa, radi usputnih odmora, predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Prevoznik određuje mesta pauza kao i njihovu dužinu. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci zbog ulaska i izlaska putnika. Putnik je obavezan da dva dana pre početka putovanja u agenciji proveri tačno vreme i mesto polaska autobusa. Prevoznik zadržava pravo da uz saglasnost putnika predmetni prevoz realizuje u saradnji sa drugim prevoznikom, koji ima isti, ili sličan program, uz obavezno poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program prevoza ili samo neke elemente programa prevoza, kao što su transferi i drugo.

    • Program putovanja

    • PROGRAM PUTOVANJA:

      1. dan: Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa. (Tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno 2 dana pre termina putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih Noćna vožnja.

      2. dan: Dolazak na Halkidiki – Istočna Kasandra u prepodnevnim Smeštaj u izabrani objekat (ulaz u studije/apartmane najranije od 14:00h). Noćenje.

      3-11. dan: Boravak u izabranom studiju/apartmanu. Noćenje.

      12. dan: Napuštanje studija/apartmana u 09:00h. Slobodno vreme do Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).

      13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim Kraj usluge.

    • Uslovi i informacije

    • ARANŽMAN OBUHVATA:
      – smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja, prema cenovniku iz tabele.
      – prevoz autobusima turističke klase (audio/video oprema, AC), na relaciji Beograd-Pefkohori-Beograd.
      – usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.

      ARANŽMAN NE OBUHVATA:
      – međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
      – obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti,
      – fakultativne izlete,
      – individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

      BORAVIŠNA TAKSA:
      Od 01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 0.5 do 5€ dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici. Plaćanje se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta vlasniku kuće ili predstavniku/inopratneru.

      POPUSTI I DOPLATE – SMEŠTAJ:

       Spajanje smena:

      • U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 10% (osim kod smena označenih zvezdicom);
      • kod smena gde je jedna sa zvezdicom a druga bez cena se umanjuje za 10% od smene koja nije označena zvezdicom;  u slučaju sopstvenog prevoza nema umanjenja cene. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
      • Sopstveni prevoz:

      u slučaju sopstvenog prevoza nema umanjenja cene sem kod vile Stela u Polihronu gde je umanjenje 30e za sopstveni prevoz

      • Pomoćni ležaj -VILA STELA:
      • Vila Stela: Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja (na upit) kod vile Stela u Polihronu, doplata je 70e po smeni + autobuski prevoz

      Jedna osoba u 1/2 std:

      • doplata za jednokrevetni studio/apartman – 70% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu)

        Dete kao dodatna osoba:

      • Dete od 0 do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe – boravi gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;
      • Dete od 2 do 6 godina na zajedničkom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaća samo cenu autobuske karte i ima mesto u autobusu;
      • Dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplative osobe ostvaruju popust od 20 € na cenu aranžmana;

      Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu aranžmana.

      USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
      Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima: – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge.
      – uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
      – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
      – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
      – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja). – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

    • Napomene

    Halkidiki je poluostrvo na samom jugu grčke pokrajine Makedonija i sastoji se od 3 manja poluostrva („prsta“) – Kasandre, Sitonije i Atosa (ili Svete Gore – nezavisnog administrativnog distrikta). Smatra se jednom od najlepših oblasti Grčke. Duge peščane plaže, prelepa priroda, bujna vegetacija i simpatična letovališta, uz obalu, čine ovu destinaciju primamljivom hiljadama turista koji ovde provode svoj godišnji odmor.

    Polihrono je jedno od omiljenih grčkih letovališta. Smešteno je na istočnoj obali poluostrva Kasandra, nedaleko od Pefkohorija i Haniotija. Od Soluna udaljen je manje od 100km.

    Polihrono je nešto mirniji od Pefkohorija i Haniotija i stoga je pogodan za porodice sa decom koje žele da provedu ugodan odmor.

    Temperatura morske vode ne pada ispod 20°C, a kupališna sezona traje do oktobra. Šetnje po krupnom pesku do taverni, restorana i barova duž prostranih plaža stvara nezaboravan ugođaj.

     

    Polihrono je nastao na ruševinama nekadašnjeg grada Neapolisa iz 7. v. p. n. e, koji je uništen pod naletom varvara. Na mestu današnjeg naselja iskpani su ranohrišćanska crkva i akropolj.

    Sam naziv Polihrona (“mnogo boja”) povezan je sa raznobojnim cvećem koje krasi ovaj grad.
    Iako predstavlja mirno turističko mesto, Polihrono nudi raznovrstan sadržaj. Luna-parku koji se nalazi u samom centru će se obradovati najmlađi, a oni nešto stariji na obali mogu iznajmiti čamce i skijati na vodi.
    Za ljubitelje dugih šetnji postoji jedna jako lepa staza koja vodi u brda iza Polihrona do jezera Mavrobara, staništa ugroženih vrsta morskih kornjača. Dolina okružena stenovitim liticama i borovim šumama oplemeniće dušu svakog prolaznika.

    AUTOBUSKI PREVOZ:
    Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda. Sastanak grupe na parkingu ispred Muzeja istorije Jugoslavije, ul. Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića (bivši Muzej 25. maj. Za tačno vreme povratka, putnici se moraju informisati kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova. Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik (uzimajući u obzir trudnice, porodice sa malom decom, starija lica , kao i vreme uplate). Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

    CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:
    Cena autobuskog prevoza za putnike koji ne koriste smeštaj – povratna autobuska karta iznosi 80€, a za decu do 12 godina karta je 70€. Cena autobuske karte u jednom pravcu iznosi 70€, za sve putnike za odrasle, a za decu  do 12 godina cena u jednom pravcu iznosi 60€ Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište

    Postoji mogućnost organizacije transfera iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina do polazišta autobusa u Beogradu.
    Za realizaciju transfera potrebne su minimum tri prijavljene osobe.
    Transfer se organizuje iskljucivo na upit, a cena transfera po osobi iznosi 15€ (Novi Sad i Zrenjanin) i 20€ (Kikinda).

    SOPSTVENI PREVOZ:
    Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dva dana pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera, kao i ime i kontakt telefon predstavnika/inopartnera (Hanioti Tours) radi lakšeg pronalaženja objekta u kom je rezervisao smeštaj. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i drugo kod nadležnih organa (AMSS, Mup R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke). U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika agencije ili njihovog zastupnika, najmanje dan ranije. Predstavnik agencije nije u mogućnosti da svakog putnika lično sačeka ispred smeštajne jedinice, ali će svakom putniku biti na raspologanju da putem telefona pruži tačne instrukcije kako se stiže do smeštajne jedinice.
    Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, bez obzira kako i kada su uplatile kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da koriste rezervisani i uplaćeni smeštaj, biće izdat najranije 7 dana pre početka putovanja.

    PREVOZNIK:
    Preduzeće OmniBus Travel je organizator i glavni/primarni prevoznik putnika, koji preko Omnitursa rezervišu prevoz, odnosno autobusku kartu za prevoz do/od mesta u kome su rezervisali smeštaj preko posredničke agencije Omniturs. Zaustavljanje autobusa, radi usputnih odmora, predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Prevoznik određuje mesta pauza kao i njihovu dužinu. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci zbog ulaska i izlaska putnika. Putnik je obavezan da dva dana pre početka putovanja u agenciji proveri tačno vreme i mesto polaska autobusa. Prevoznik zadržava pravo da uz saglasnost putnika predmetni prevoz realizuje u saradnji sa drugim prevoznikom, koji ima isti, ili sličan program, uz obavezno poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program prevoza ili samo neke elemente programa prevoza, kao što su transferi i drugo.

    PROGRAM PUTOVANJA:

    1. dan: Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa. (Tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno 2 dana pre termina putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih Noćna vožnja.

    2. dan: Dolazak na Halkidiki – Istočna Kasandra u prepodnevnim Smeštaj u izabrani objekat (ulaz u studije/apartmane najranije od 14:00h). Noćenje.

    3-11. dan: Boravak u izabranom studiju/apartmanu. Noćenje.

    12. dan: Napuštanje studija/apartmana u 09:00h. Slobodno vreme do Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).

    13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim Kraj usluge.

    ARANŽMAN OBUHVATA:
    – smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja, prema cenovniku iz tabele.
    – prevoz autobusima turističke klase (audio/video oprema, AC), na relaciji Beograd-Pefkohori-Beograd.
    – usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.

    ARANŽMAN NE OBUHVATA:
    – međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
    – obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti,
    – fakultativne izlete,
    – individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

    BORAVIŠNA TAKSA:
    Od 01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 0.5 do 5€ dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici. Plaćanje se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta vlasniku kuće ili predstavniku/inopratneru.

    POPUSTI I DOPLATE – SMEŠTAJ:

     Spajanje smena:

    • U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 10% (osim kod smena označenih zvezdicom);
    • kod smena gde je jedna sa zvezdicom a druga bez cena se umanjuje za 10% od smene koja nije označena zvezdicom;  u slučaju sopstvenog prevoza nema umanjenja cene. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
    • Sopstveni prevoz:

    u slučaju sopstvenog prevoza nema umanjenja cene sem kod vile Stela u Polihronu gde je umanjenje 30e za sopstveni prevoz

    • Pomoćni ležaj -VILA STELA:
    • Vila Stela: Postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja (na upit) kod vile Stela u Polihronu, doplata je 70e po smeni + autobuski prevoz

    Jedna osoba u 1/2 std:

    • doplata za jednokrevetni studio/apartman – 70% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu)

      Dete kao dodatna osoba:

    • Dete od 0 do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe – boravi gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;
    • Dete od 2 do 6 godina na zajedničkom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaća samo cenu autobuske karte i ima mesto u autobusu;
    • Dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplative osobe ostvaruju popust od 20 € na cenu aranžmana;

    Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu aranžmana.

    USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
    Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima: – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge.
    – uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
    – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
    – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
    – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja). – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

    Kliknite na fotografiju za uvećanje
    Prikaz na mapi

    VILA MUSTAKAS

    LOKACIJA: centar
    UDALJENOST OD PLAŽE: 30m
    STRUKTURA: 1/2 studio, 1/3 studio, 1/4 studio 
    OPREMLJENOST: kupatilo (tuš kada i ventilacija), terasa, čajnu kuhinja (osnovno posuđe, manji frižiderom, rešoom sa dve ringle), LCD televizor
    POGLED: pogled dvorište i drugim kućama
    SPRATNOST: visoko prizemlje, I sprat, II sprat 
    KLIMA UREĐAJ: uz doplatu – 7€ po danu 
    PEŠKIRI: ne
    POSTELJINA: da
    WI-FI: internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora. Postoji mogućnost da internet signal ne bude dostupan pre 01.06.2024.

    PARKING: ne
    DODATNE KARAKTERISTIKE: za goste vile koji koriste autobuski prevoz na dan dolaska je organizovan transport prtljaga od mesta izlaska iz autobusa do vile i obrnuto, na dan povratka od vile do autobusa.


    Period boravka25.05 04.06.04.06. 14.06.14.06. 24.06.24.06. 04.07.04.07. 14.07.14.07. 24.07.24.07. 03.08.03.08. 13.08.13.08. 23.08.23.08. 02.09.02.09. 12.09.12.09. 22.09.22.09. 02.10.
    1/2 STD150*205260315370395440440440385275210145*
    1/3 STD125*160205245285305335335335295215170125*
    1/4 STD120*145180215245260285285285250190150110*
    POPUSTI I DOPLATE:
    dete kao dodatna osobaprvo dete do 6 godina starosti plaća samo prevoz i koristi zajednički ležaj
    jedna osoba u 1/2 STDdoplata 70% na cenu aranžmana (osim smena sa * - u kojima je doplata 100%)
    klima-uređajdoplata 7€ dnevno
    spajanje smenau slučaju spajanja smena, cena se umanjuje za 30€ po osobi na ukupnu cenu paket aranžmana, u smenama sa zvezdicom nema popusta za spajanje smena
    u slučaju da je jedna smena bez zvezdice, a druga smena sa zvezdicom, cena paket aranžmana bez zvezdice se umanjuje za 30€
    Od 01.01.2024. god boravišna taksa u Grčkoj za apartmanski smeštaj iznosi 1.5€ po danu po smeštajnoj jedinici i plaća se na licu mesta vlasniku objekta ili predstavniku partnerske agencije. Novi naziv takse je klimatska taksa - CLIMATE RESILIENCE FEE.

    Slični aranžmani

    Претходна
    Следећи