• Evropski Gradovi
 • NOVA GODINA
 • DALEKE DESTINACIJE
 • Evropski Gradovi
 • HOTELI / Bosna i Hercegovina /

  Bosna i Hercegovina

  Ova balkanska država pretežno je planinska i idealna je za posete i leti i zimi. Krase je nacionalni parkovi Sutjeska i Una, mnoga jezera i vodopadi, pećina Vjeternica sa podzemnim jezerima. Obavezno posetite Sarajevo, glavni grad, sa čuvenom Baščaršijom, Latinskom ćuprijom gde se odigrao atentat na Franca Ferdinanda i gradskom kućom… Turistima su omiljeni i Mostar, Travnik i Trebinje. Za ljubitelje seoskog turizma tu je etno-selo Stanišići, a za one avanturističkog duha tu su planine i piramide u Visokom, kao i peščane piramide u Foči.

  Cena:
  29€
  Polasci:
  Tokom cele godine
  Dana (noćenja):
  8 (7) 5 (4)
  Prevoz:
  Sopstveni
  Smeštaj:
  Najam I Polupansion I Pun Pansion

  Bosna i Hercegovina

  Ova balkanska država pretežno je planinska i idealna je za posete i leti i zimi. Krase je nacionalni parkovi Sutjeska i Una, mnoga jezera i vodopadi, pećina Vjeternica sa podzemnim jezerima. Obavezno posetite Sarajevo, glavni grad, sa čuvenom Baščaršijom, Latinskom ćuprijom gde se odigrao atentat na Franca Ferdinanda i gradskom kućom… Turistima su omiljeni i Mostar, Travnik i Trebinje.Za ljubitelje seoskog turizma tu je etno-selo Stanišići, a za one avanturističkog duha tu su planine i piramide u Visokom, kao i peščane piramide u Foči.

  Cena:
  29€
  Polasci:
  Tokom cele godine
  Dana (noćenja):
  8 (7) 5 (4)
  Prevoz:
  Sopstveni
  Smeštaj:
  Najam I Polupansion I Pun Pansion
  • Smeštaj

  • Prikaz na mapi
   4/5
   Otkrijte lepotu netaknute prirode, veličanstvene pejzaže i beskrajno opuštanje na veličanstvenoj planini Igman – olimpijskoj planini. U planinskom okruženju koje oduzima dah, u neposrednoj blizini prirode idealno za odmor i relaksaciju. Hotel Monti 4* otvoren je tokom cele godine, a sastoji se od 65 udobnih soba i apartmana koji vas pozivaju na odmor u prirodnom ambijentu, vrhunske konferencijske sadržaje, spa centar kao i nezaboravna kulinarska iskustva u našem restoranu. Spa centar Monti Spa od 2.000 m² sa saunom, bazenom i teretanom nudi tretmane za opuštanje i wellness. Ostavite svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja. Radujemo se vašoj poseti!
   Restoran
   Mini bar
   Sportski sadržaj
   SKRAĆENI INFO
   SEZONE:

   Visoka sezona
   15/11/2022 – 28/02/2023
   16/06/2022 – 31/08/2023

   Niska sezona
   01/03/2023 – 15/06/2023
   01/09/2022 – 14/11/2022
    Superior sobaSuperior sobaDeluxe sobaDeluxe sobaJunior apartmanJunior apartmanDeluxe apartmanDeluxe apartmanPredsednički apartman/ Royal apartmanPredsednički apartman/ Royal apartman
   Tip sobe1/1 soba1/2 soba1/1 soba1/2 soba1/1 soba1/2 soba1/1 soba1/2 soba1/1 soba1/2 soba
   Visoka sezona94104104114114124140150O/RO/R
   Niska sezona849494104104114114124O/RO/R

   Cene su izražene u eur na bazi noćenja sa doručkom

   Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

   – U cenu nije uključena boravišna taksa i osiguranje 1,53 € po osobi po noći

   – U cenu je uključeno 17 %  PDV-a ,Wi-Fi, korišćenje Six Sense spa centra, flaša vode u sobi, kuvalo za kafu i čaj, daska za peglanje i pegla

   – Doplata za treću osobu odraslu osobu i dete starije od 12 godina u dvokrevetnoj sobi 10 € po noći i plaća boravišnu taksu i osiguranje

   – Dete 0-5,99 godina je gratis, dete 6-12 godina plaća 8 €

   – Doplata za ručak/večeru je 18 € po osobi, po obroku , bez uključenog pića

   Prikaz na mapi
   4/5
   Hollywood hotel nalazi se u centru Ilidže, zelene sarajevske oaze, u blizini sarajevskog aerodroma,  pored glavnog gradskog saobraćajnog terminala. U blizini rijeke Bosne, izuzetno rijedak dar prirode i niz administrativnih, poslovnih, zdravstvenih, kulturnih i sportskih objekata i institucija čine hotel „Hollivood“ atraktivnim i univerzalnim smještajem.Hotel je centar zbivanja, sa neophodnim dodirom intime i prijatnom domaćom atmosferom.Besprekorna i efikasna realizacija kompleksnih turističkih i drugih aktivnosti kao što su sajmovi, kongresi i seminari, edukativni programi, radni sastanci, sportska takmičenja, priredbe, svadbe, proslave i sve ostalo što gost i kupac žele. Maksimalna prilagodljivost i pogodnost za osobe sa invaliditetom (pristupačnost, invalidska kolica, širina vrata, liftovi). Hotel raspolaže sa luksuznim sobama, u okviru kojih se nalazi kupatilo posebno dizajnirano za osobe u invalidskim kolicima.
   Restoran
   Sportski sadržaj
   SKRAĆENI INFO
   Cenovnik smeštaja od 01.11.2022. do 01.03.2023.
   ( izuzev novogodišnjih praznika u periodu 30.12.2022. -01.01.2023)
   TIP SOBEPO OSOBI
   JEDNOKREVETNA SOBA40 eura
   DVOKREVETNA SOBA32 eura
   TROKREVETNA SOBA29 eura

   – cene su date na bazi noćenja sa doručkom po osobi dnevno,
   – boravišna taksa i osiguranje uračunati su u navedene cene

   NAPOMENE ZA GOSTE HOTELA:

   -prilikom prijave imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove zbog netačno prijavljenih podataka putnika. -molimo putnike da pažljivo pročitaju Program putovanja, kao i Opšte uslove putovanja, jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorene strane. -organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu, vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.).

   POPUSTI I DOPLATE  ZA DECU:

   –  jedno dete do 5,99 godina na krevetu sa roditeljima boravi BESPLATNO

   –  boravak dece od 6 do 11,99 godina, doplata 16 eura po noći usluga noćenje sa doručkom,

   21 eura polupansion.

   –  doplata za polupansion  9.5 eura po osobi.

   –  doplata za puni pansion  18  eura  po osobi.

    

  • O destinaciji

  • Ova balkanska država pretežno je planinska i idealna je za posete i leti i zimi. Krase je nacionalni parkovi Sutjeska i Una, mnoga jezera i vodopadi, pećina Vjeternica sa podzemnim jezerima. Obavezno posetite Sarajevo, glavni grad, sa čuvenom Baščaršijom, Latinskom ćuprijom gde se odigrao atentat na Franca Ferdinanda i gradskom kućom… Turistima su omiljeni i Mostar, Travnik i Trebinje. Za ljubitelje seoskog turizma tu je etno-selo Stanišići, a za one avanturističkog duha tu su planine i piramide u Visokom, kao i peščane piramide u Foči.

  • Mapa

  • Prevoz

  • Program putovanja

  • PROGRAM PUTOVANJA:

   NAPOMENA : boravak na bazi izabranog broja noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h). 1. Dan – Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji. 2. Predposlednji dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme 3. Poslednji dan – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 10:00 h.

  • Uslovi i informacije

  • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

   – 40% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska

   – čekovima građana

   –  platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)

  • Napomene

  • OBAVEŠTENJE O NAČINU I MESTU PRIJEMA REKLAMACIJE:
   – putnik je dužan da agenciju za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.
   Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju.
   Mesto određeno za prijem reklamacija je: OMNIPROMET- TA OMNITURS, Beograd,mail: info@omniturs.rs, tel: 011 33 48 851
   Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, u toku korišćenja smeštaja i prevoza, kao i nakon završetka usluge je Kolaković Milanka

   POTVRDA O GARANCIJI PUTOVANJA I POLISA OD ODGOVORNOSTI:
   Uz sve objavljeni program putovanja i prevoza važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora turistickog putovanja agencije OMNI S PLUS DOO – TA „OMNI S TRAVEL“ Beograd . T.A OMNI S PLUS Beograd kao organizator putovanja poseduje Licencu OTP br. 227/2021. kategorija A uz Garanciju putovanja u visini pokrica štete od 30.000,00 eura za slucaj insolventnosti organizatora putovanja i za slucaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimicnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su odredene opštim uslovima i programom putovanja, uz obezbedenu garanciju br. polise IM-0012497 od 10.10.2022. godine ugovorenu sa AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE GLOBOS OSIGURANJE A.D.O BEOGRAD.

   VAŽNE NAPOMENE:
   – putnici u smeštajne jedinice ulaze posle 14:00 h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00 h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
   – peškiri nisu sastavni deo opreme svake smeštajne jedinice, kao ni sredstva za održavanje higijene u toku boravka gostiju.
   – predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
   – u slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestu u kojem je smeštajna jedinica, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće od smeštajne jedinice.
   – organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu, vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.).
   – organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
   – na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju ličnu kartu ili crveni biometrijski pasoš.
   – organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju Crne Gore.
   – putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
   – maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati ovrerenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara, ili u sudu i opštini, ukoliko to one overavaju.
   – potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja i Garancijom putovanja.
   – za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 50 prijavljenih putnika po planiranom polasku/po određenoj smeni.
   – first i last minute ponude – organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili smeštaj po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na naknadu, za razliku u ceni.
   – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
   – u slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
   – agencija zadržava pravo korekcije programa i cene u slučaju promene kalkulativnih elemenata ili više sile, kao i da promeni redosled pojedinih elemenata programa putovanja ukoliko je to neophodno zbog nastalih nepredvidivih okolnosti ili više sile, mogućnosti rezervacija ulaza i drugo, što se ne smatra promenom programa putovanja u odnosu na putnika i prijavu za putovanje.
   – agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
   – u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 50) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom, koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, transfere, izlete ili drugo).

   Uz objavljeni program putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora turističkog putovanja agencije OMNI S PLUS i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja, usaglaseni sa YUTA stardadima i elementima koje regulise Zakon o turizmu.

  Prikaz na mapi
  4/5
  Otkrijte lepotu netaknute prirode, veličanstvene pejzaže i beskrajno opuštanje na veličanstvenoj planini Igman – olimpijskoj planini. U planinskom okruženju koje oduzima dah, u neposrednoj blizini prirode idealno za odmor i relaksaciju. Hotel Monti 4* otvoren je tokom cele godine, a sastoji se od 65 udobnih soba i apartmana koji vas pozivaju na odmor u prirodnom ambijentu, vrhunske konferencijske sadržaje, spa centar kao i nezaboravna kulinarska iskustva u našem restoranu. Spa centar Monti Spa od 2.000 m² sa saunom, bazenom i teretanom nudi tretmane za opuštanje i wellness. Ostavite svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja. Radujemo se vašoj poseti!
  Restoran
  Mini bar
  Sportski sadržaj
  SKRAĆENI INFO
  SEZONE:

  Visoka sezona
  15/11/2022 – 28/02/2023
  16/06/2022 – 31/08/2023

  Niska sezona
  01/03/2023 – 15/06/2023
  01/09/2022 – 14/11/2022
   Superior sobaSuperior sobaDeluxe sobaDeluxe sobaJunior apartmanJunior apartmanDeluxe apartmanDeluxe apartmanPredsednički apartman/ Royal apartmanPredsednički apartman/ Royal apartman
  Tip sobe1/1 soba1/2 soba1/1 soba1/2 soba1/1 soba1/2 soba1/1 soba1/2 soba1/1 soba1/2 soba
  Visoka sezona94104104114114124140150O/RO/R
  Niska sezona849494104104114114124O/RO/R

  Cene su izražene u eur na bazi noćenja sa doručkom

  Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

  – U cenu nije uključena boravišna taksa i osiguranje 1,53 € po osobi po noći

  – U cenu je uključeno 17 %  PDV-a ,Wi-Fi, korišćenje Six Sense spa centra, flaša vode u sobi, kuvalo za kafu i čaj, daska za peglanje i pegla

  – Doplata za treću osobu odraslu osobu i dete starije od 12 godina u dvokrevetnoj sobi 10 € po noći i plaća boravišnu taksu i osiguranje

  – Dete 0-5,99 godina je gratis, dete 6-12 godina plaća 8 €

  – Doplata za ručak/večeru je 18 € po osobi, po obroku , bez uključenog pića

  Prikaz na mapi
  4/5
  Hollywood hotel nalazi se u centru Ilidže, zelene sarajevske oaze, u blizini sarajevskog aerodroma,  pored glavnog gradskog saobraćajnog terminala. U blizini rijeke Bosne, izuzetno rijedak dar prirode i niz administrativnih, poslovnih, zdravstvenih, kulturnih i sportskih objekata i institucija čine hotel „Hollivood“ atraktivnim i univerzalnim smještajem.Hotel je centar zbivanja, sa neophodnim dodirom intime i prijatnom domaćom atmosferom.Besprekorna i efikasna realizacija kompleksnih turističkih i drugih aktivnosti kao što su sajmovi, kongresi i seminari, edukativni programi, radni sastanci, sportska takmičenja, priredbe, svadbe, proslave i sve ostalo što gost i kupac žele. Maksimalna prilagodljivost i pogodnost za osobe sa invaliditetom (pristupačnost, invalidska kolica, širina vrata, liftovi). Hotel raspolaže sa luksuznim sobama, u okviru kojih se nalazi kupatilo posebno dizajnirano za osobe u invalidskim kolicima.
  Restoran
  Sportski sadržaj
  SKRAĆENI INFO
  Cenovnik smeštaja od 01.11.2022. do 01.03.2023.
  ( izuzev novogodišnjih praznika u periodu 30.12.2022. -01.01.2023)
  TIP SOBEPO OSOBI
  JEDNOKREVETNA SOBA40 eura
  DVOKREVETNA SOBA32 eura
  TROKREVETNA SOBA29 eura

  – cene su date na bazi noćenja sa doručkom po osobi dnevno,
  – boravišna taksa i osiguranje uračunati su u navedene cene

  NAPOMENE ZA GOSTE HOTELA:

  -prilikom prijave imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove zbog netačno prijavljenih podataka putnika. -molimo putnike da pažljivo pročitaju Program putovanja, kao i Opšte uslove putovanja, jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorene strane. -organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu, vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.).

  POPUSTI I DOPLATE  ZA DECU:

  –  jedno dete do 5,99 godina na krevetu sa roditeljima boravi BESPLATNO

  –  boravak dece od 6 do 11,99 godina, doplata 16 eura po noći usluga noćenje sa doručkom,

  21 eura polupansion.

  –  doplata za polupansion  9.5 eura po osobi.

  –  doplata za puni pansion  18  eura  po osobi.

   

  Ova balkanska država pretežno je planinska i idealna je za posete i leti i zimi. Krase je nacionalni parkovi Sutjeska i Una, mnoga jezera i vodopadi, pećina Vjeternica sa podzemnim jezerima. Obavezno posetite Sarajevo, glavni grad, sa čuvenom Baščaršijom, Latinskom ćuprijom gde se odigrao atentat na Franca Ferdinanda i gradskom kućom… Turistima su omiljeni i Mostar, Travnik i Trebinje. Za ljubitelje seoskog turizma tu je etno-selo Stanišići, a za one avanturističkog duha tu su planine i piramide u Visokom, kao i peščane piramide u Foči.

  PROGRAM PUTOVANJA:

  NAPOMENA : boravak na bazi izabranog broja noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h). 1. Dan – Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji. 2. Predposlednji dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme 3. Poslednji dan – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 10:00 h.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  – 40% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska

  – čekovima građana

  –  platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)

  OBAVEŠTENJE O NAČINU I MESTU PRIJEMA REKLAMACIJE:
  – putnik je dužan da agenciju za slučaj potrebe pružanja određene pomoći, u pisanoj formi, na papiru ili na drugi odgovarajući način, obavesti o nedostacima smeštajnih jedinica, najkasnije u roku do mesec dana od dana utvrđivanja nedostatka.
  Putnik može da izjavi reklamaciju na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju.
  Mesto određeno za prijem reklamacija je: OMNIPROMET- TA OMNITURS, Beograd,mail: info@omniturs.rs, tel: 011 33 48 851
  Osoba ovlašćena za prijem reklamacija, u toku korišćenja smeštaja i prevoza, kao i nakon završetka usluge je Kolaković Milanka

  POTVRDA O GARANCIJI PUTOVANJA I POLISA OD ODGOVORNOSTI:
  Uz sve objavljeni program putovanja i prevoza važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora turistickog putovanja agencije OMNI S PLUS DOO – TA „OMNI S TRAVEL“ Beograd . T.A OMNI S PLUS Beograd kao organizator putovanja poseduje Licencu OTP br. 227/2021. kategorija A uz Garanciju putovanja u visini pokrica štete od 30.000,00 eura za slucaj insolventnosti organizatora putovanja i za slucaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimicnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su odredene opštim uslovima i programom putovanja, uz obezbedenu garanciju br. polise IM-0012497 od 10.10.2022. godine ugovorenu sa AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE GLOBOS OSIGURANJE A.D.O BEOGRAD.

  VAŽNE NAPOMENE:
  – putnici u smeštajne jedinice ulaze posle 14:00 h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00 h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
  – peškiri nisu sastavni deo opreme svake smeštajne jedinice, kao ni sredstva za održavanje higijene u toku boravka gostiju.
  – predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
  – u slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestu u kojem je smeštajna jedinica, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće od smeštajne jedinice.
  – organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu, vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.).
  – organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
  – na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju ličnu kartu ili crveni biometrijski pasoš.
  – organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju Crne Gore.
  – putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
  – maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati ovrerenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara, ili u sudu i opštini, ukoliko to one overavaju.
  – potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja i Garancijom putovanja.
  – za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 50 prijavljenih putnika po planiranom polasku/po određenoj smeni.
  – first i last minute ponude – organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili smeštaj po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na naknadu, za razliku u ceni.
  – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
  – u slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  – agencija zadržava pravo korekcije programa i cene u slučaju promene kalkulativnih elemenata ili više sile, kao i da promeni redosled pojedinih elemenata programa putovanja ukoliko je to neophodno zbog nastalih nepredvidivih okolnosti ili više sile, mogućnosti rezervacija ulaza i drugo, što se ne smatra promenom programa putovanja u odnosu na putnika i prijavu za putovanje.
  – agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
  – u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 50) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom, koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, transfere, izlete ili drugo).

  Uz objavljeni program putovanja važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora turističkog putovanja agencije OMNI S PLUS i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja, usaglaseni sa YUTA stardadima i elementima koje regulise Zakon o turizmu.

  0

  Povratak na vrh