• Evropski Gradovi
 • NOVA GODINA
 • DALEKE DESTINACIJE
 • Evropski Gradovi
 • Mola Kaliva se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, koje je deo regije Halkidiki u Grčkoj. Poznato je po svojoj slikovitoj prirodi i mirnom okruženju. Ovo mesto je udaljeno oko 90 kilometara jugoistočno od Soluna. Blizu Mola Kalive se nalazi i popularno letovalište Siviri, udaljeno svega nekoliko kilometara. Ovo mesto je idealno za one koji žele da se udalje od gradske gužve i opuste i uživaju u prelepim plažama i tirkiznom moru. Mola Kaliva takođe nudi razne mogućnosti za rekreaciju na otvorenom, kao što su šetnje duž obale ili vožnja biciklom. Takođe, posetioci mogu istražiti tradicionalne grčke restorane i uživati u autentičnoj grčkoj kuhinji. Uz svoju prijateljsku atmosferu i gostoljubive meštane, Mola Kaliva je savršeno mesto za opuštajući odmor u Grčko

  • O destinaciji

  • Mola Kaliva se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, koje je deo regije Halkidiki u Grčkoj. Poznato je po svojoj slikovitoj prirodi i mirnom okruženju. Ovo mesto je udaljeno oko 90 kilometara jugoistočno od Soluna. Blizu Mola Kalive se nalazi i popularno letovalište Siviri, udaljeno svega nekoliko kilometara. Takođe, u blizini se nalazi i letovalište Possidi, udaljeno oko 10 kilometara od Mola Kalive. Ovo mesto je idealno za one koji žele da se udalje od gradske gužve i opuste i uživaju u prelepim plažama i tirkiznom moru. Mola Kaliva takođe nudi razne mogućnosti za rekreaciju na otvorenom, kao što su šetnje duž obale ili vožnja biciklom. Takođe, posetioci mogu istražiti tradicionalne grčke restorane i uživati u autentičnoj grčkoj kuhinji. Uz svoju prijateljsku atmosferu i gostoljubive meštane, Mola Kaliva je savršeno mesto za opuštajući odmor u Grčkoj.

    

  • Prevoz

  • AUTOBUSKI PREVOZ:

   Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik (uzimajući u obzir trudnice, porodice sa malom decom, starija lica , kao i vreme uplate). Sva deca moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

   Putnik je obavezan da dan pre početka putovanja u agenciji proveri tačno vreme i mesto polaska autobusa ukoliko nije dobio obaveštenje putem SMS poruke.

   Zaustavljanje autobusa, radi usputnih odmora, predviđeno je na svaka 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Prevoznik određuje mesta pauza kao i njihovu dužinu. Moguća priključenja i izlasci putnika su moguća isključivo na autobuskim stajalištima ili propisno obeleženim površinama na kolovozu, namenjena za zaustavljanje autobusa radi ukrcavanja i iskrcavanja putnika, utovara i istovara prtljaga. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci zbog ulaska i izlaska putnika.

   Povratak sa destinacije je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka, putnici se moraju informisati kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova.

    

   SOPSTVENI PREVOZ:

   Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dva dana pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera, kao i ime i kontakt telefon predstavnika/inopartnera radi lakšeg pronalaženja objekta u kom je rezervisao smeštaj. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i drugo kod nadležnih organa (AMSS, Mup R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke). U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika agencije ili njihovog zastupnika, najmanje dan ranije. Predstavnik agencije nije u mogućnosti da svakog putnika lično sačeka ispred smeštajne jedinice, ali će svakom putniku biti na raspologanju da putem telefona pruži tačne instrukcije kako se stiže do smeštajne jedinice. Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, bez obzira kako i kada su uplatile kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da koriste rezervisani i uplaćeni smeštaj, biće izdat najranije 7 dana pre početka putovanja.

  • Program putovanja

  • PROGRAM PUTOVANJA:

   1. DAN – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli iz Beograda. Sastanak putnika je u 18:30h, a polazak u 19:00h sa Dorćola, kod SPRC „Milan Gale Muškatirović“- bivši 25. maj (tačno vreme i mesto polaska biće poznati najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Putovanje autoputem Beograd – Niš sa usputnim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima. Nastavak putovanja preko Makedonije (ili Bugarske) i Grčke, sa kraćim usputnim zadržavanjem radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

   2. DAN Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj u izabrane objekte posle 14:00 h(po lokalnom vremenu).

   3. – 11. DAN Boravak na bazi izabrane usluge.

   12. DAN – Napuštanje smeštaja do 09:00 h (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu – u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

   13. DAN – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

  • Uslovi i informacije

  • ARANŽMAN OBUHVATA:

   prevoz autobusom turističke klase (audio / video oprema, AC), na relaciji Beograd – Kasandra – Beograd, (ukoliko je odabran paket aranžman sa uključenim prevozom i smeštajem),

   smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja,

   usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.

   ARANŽMAN NE OBUHVATA:

   prevoz autobusom turističke klase (audio / video oprema, AC), na relaciji Beograd – Kasandra – Beograd, (ukoliko je odabran sopstveni prevoz),

   međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

   obaveznu boravišnu taksu u iznosu od 1,5 € do 5 € dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici,

   fakultativne izlete,

   individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

   BORAVIŠNA TAKSA:

   Od 01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 1,5 € do 5 € dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici. Plaćanje se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta vlasniku kuće ili predstavniku/inopartneru.

   POPUSTI I DOPLATE – SMEŠTAJ:

   Dete od 0 do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe – boravi gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;

   Dete od 2 do 7 godina na zajedničkom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaća samo cenu autobuske karte i ima mesto u autobusu;(OSIM AKO NIJE DRUGAČIJE PROPISANO PRAVILIMA ODREDJENOG SMEŠTAJA ) Dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplative osobe ostvaruje popust od 20 € na cenu aranžmana;

   Dete do 12 godina u pratnji dve punoplative osobe, na pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 20% na cenu aranžmana, osim ako nije drugačije naznačeno u tabeli;

   Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu aranžmana.

   Boravak kućnog ljubimca u Pet friendly vilama se naplaćuje 20 € na licu mesta za ceo period boravka;

   Doplata za 1/1 studio/ apartman – 70% od cene paket aranžmana;

   – U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 10% (osim kod smena označenih zvezdicom); kod smena gde je jedna sa zvezdicom a druga bez cena se umanjuje za 10% od smene koja nije označena zvezdicom; u slučaju sopstvenog prevoza nema umanjenja cene.

   NE POSTOJI MOGUĆNOST DUPLIRANJA POPUSTA.

   USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

   Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS nadan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:

   – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

   – uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
   – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
   – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
   – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja). – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

  • Napomene

  • Uz sve objavljeni program putovanja i prevoza važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora turistickog putovanja agencije OMNI S PLUS DOO – TA „OMNI S TRAVEL“ Beograd . T.A OMNI S PLUS Beograd kao organizator putovanja poseduje Licencu OTP br. 227/2021. kategorija A uz Garanciju putovanja u visini pokrica štete od 30.000,00 eura za slucaj insolventnosti organizatora putovanja i za slucaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimicnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su odredene opštim uslovima i programom putovanja, uz obezbedenu garanciju br. polise IN-0000021 od 01.10.2023. godine ugovorenu sa AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE GLOBOS OSIGURANJE A.D.O BEOGRAD.

  Mola Kaliva se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, koje je deo regije Halkidiki u Grčkoj. Poznato je po svojoj slikovitoj prirodi i mirnom okruženju. Ovo mesto je udaljeno oko 90 kilometara jugoistočno od Soluna. Blizu Mola Kalive se nalazi i popularno letovalište Siviri, udaljeno svega nekoliko kilometara. Takođe, u blizini se nalazi i letovalište Possidi, udaljeno oko 10 kilometara od Mola Kalive. Ovo mesto je idealno za one koji žele da se udalje od gradske gužve i opuste i uživaju u prelepim plažama i tirkiznom moru. Mola Kaliva takođe nudi razne mogućnosti za rekreaciju na otvorenom, kao što su šetnje duž obale ili vožnja biciklom. Takođe, posetioci mogu istražiti tradicionalne grčke restorane i uživati u autentičnoj grčkoj kuhinji. Uz svoju prijateljsku atmosferu i gostoljubive meštane, Mola Kaliva je savršeno mesto za opuštajući odmor u Grčkoj.

   

  AUTOBUSKI PREVOZ:

  Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik (uzimajući u obzir trudnice, porodice sa malom decom, starija lica , kao i vreme uplate). Sva deca moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

  Putnik je obavezan da dan pre početka putovanja u agenciji proveri tačno vreme i mesto polaska autobusa ukoliko nije dobio obaveštenje putem SMS poruke.

  Zaustavljanje autobusa, radi usputnih odmora, predviđeno je na svaka 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Prevoznik određuje mesta pauza kao i njihovu dužinu. Moguća priključenja i izlasci putnika su moguća isključivo na autobuskim stajalištima ili propisno obeleženim površinama na kolovozu, namenjena za zaustavljanje autobusa radi ukrcavanja i iskrcavanja putnika, utovara i istovara prtljaga. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci zbog ulaska i izlaska putnika.

  Povratak sa destinacije je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka, putnici se moraju informisati kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova.

   

  SOPSTVENI PREVOZ:

  Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dva dana pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera, kao i ime i kontakt telefon predstavnika/inopartnera radi lakšeg pronalaženja objekta u kom je rezervisao smeštaj. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i drugo kod nadležnih organa (AMSS, Mup R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke). U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika agencije ili njihovog zastupnika, najmanje dan ranije. Predstavnik agencije nije u mogućnosti da svakog putnika lično sačeka ispred smeštajne jedinice, ali će svakom putniku biti na raspologanju da putem telefona pruži tačne instrukcije kako se stiže do smeštajne jedinice. Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, bez obzira kako i kada su uplatile kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da koriste rezervisani i uplaćeni smeštaj, biće izdat najranije 7 dana pre početka putovanja.

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli iz Beograda. Sastanak putnika je u 18:30h, a polazak u 19:00h sa Dorćola, kod SPRC „Milan Gale Muškatirović“- bivši 25. maj (tačno vreme i mesto polaska biće poznati najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Putovanje autoputem Beograd – Niš sa usputnim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima. Nastavak putovanja preko Makedonije (ili Bugarske) i Grčke, sa kraćim usputnim zadržavanjem radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

  2. DAN Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj u izabrane objekte posle 14:00 h(po lokalnom vremenu).

  3. – 11. DAN Boravak na bazi izabrane usluge.

  12. DAN – Napuštanje smeštaja do 09:00 h (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu – u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

  13. DAN – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

  ARANŽMAN OBUHVATA:

  prevoz autobusom turističke klase (audio / video oprema, AC), na relaciji Beograd – Kasandra – Beograd, (ukoliko je odabran paket aranžman sa uključenim prevozom i smeštajem),

  smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja,

  usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  prevoz autobusom turističke klase (audio / video oprema, AC), na relaciji Beograd – Kasandra – Beograd, (ukoliko je odabran sopstveni prevoz),

  međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

  obaveznu boravišnu taksu u iznosu od 1,5 € do 5 € dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici,

  fakultativne izlete,

  individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

  BORAVIŠNA TAKSA:

  Od 01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 1,5 € do 5 € dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici. Plaćanje se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta vlasniku kuće ili predstavniku/inopartneru.

  POPUSTI I DOPLATE – SMEŠTAJ:

  Dete od 0 do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe – boravi gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;

  Dete od 2 do 7 godina na zajedničkom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaća samo cenu autobuske karte i ima mesto u autobusu;(OSIM AKO NIJE DRUGAČIJE PROPISANO PRAVILIMA ODREDJENOG SMEŠTAJA ) Dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplative osobe ostvaruje popust od 20 € na cenu aranžmana;

  Dete do 12 godina u pratnji dve punoplative osobe, na pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 20% na cenu aranžmana, osim ako nije drugačije naznačeno u tabeli;

  Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu aranžmana.

  Boravak kućnog ljubimca u Pet friendly vilama se naplaćuje 20 € na licu mesta za ceo period boravka;

  Doplata za 1/1 studio/ apartman – 70% od cene paket aranžmana;

  – U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 10% (osim kod smena označenih zvezdicom); kod smena gde je jedna sa zvezdicom a druga bez cena se umanjuje za 10% od smene koja nije označena zvezdicom; u slučaju sopstvenog prevoza nema umanjenja cene.

  NE POSTOJI MOGUĆNOST DUPLIRANJA POPUSTA.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS nadan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:

  – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

  – uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
  – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
  – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
  – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja). – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

  Uz sve objavljeni program putovanja i prevoza važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora turistickog putovanja agencije OMNI S PLUS DOO – TA „OMNI S TRAVEL“ Beograd . T.A OMNI S PLUS Beograd kao organizator putovanja poseduje Licencu OTP br. 227/2021. kategorija A uz Garanciju putovanja u visini pokrica štete od 30.000,00 eura za slucaj insolventnosti organizatora putovanja i za slucaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimicnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su odredene opštim uslovima i programom putovanja, uz obezbedenu garanciju br. polise IN-0000021 od 01.10.2023. godine ugovorenu sa AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE GLOBOS OSIGURANJE A.D.O BEOGRAD.

  Kliknite na fotografiju za uvećanje
  Prikaz na mapi

  Vila Mesidrili

  Vila Mesidrili se nalazi na samoj plaži u centru Mola Kalive. Izuzetno dobro pozicionirana, pruža direktan izlazak na plažu iz dvorišta objekta. U neposrednoj blizini vile se nalaze i market, ugostiteljski objekti, stanica međugradskog autobusa. Vila Mesidrili je kompleks od više apartmana, izgrađenih oko centralnog vrta i dvorišta omogućavajući svakom apartmanu direktan pogled na more,planinu Osa i regiju Pilion.Vila Mesidrili pruža smeštaj u prostranim četvorokrevetnim apartmanima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (mini rerna sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem, LCD TV-om. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu. Dvorište vile je pravi mediteranski raj u kome se smenjuju pedantno uređen travnjak, stabla masline, čempresi i bogumile. Mesidrili je idealan smeštaj za porodice ali i sve vas koji želite miran odmor za nezaboravnim pogledom na more.Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo);Klima uređaj – DA (uključen u cenu);Wi-Fi – DA;Parking – NE

  Struktura: 1/4 APT* = francuski krevet + trosed na izvlačenje

  Maksimum osoba u smeštajnoj jedinici:

  1/4 APT: 4 adl + inf

  *Grčki standard za singl krevet je 75x185cm, za francuski krevet 120x185cm, za pomoćni ležaj 65x175cm

  *Kuhinje u apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom i pogodne su samo za pripremanje laganih obroka. Ukoliko planirate pripremanje raznovrsnijih i obilnijih obroka, predlažemo da ponesete dodatnu šerpu, veliki nož, kuhinjsku krpu, kutlaču i sl.

  *Internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora

  *Kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže

  *Sve razdaljine su preuzete sa Google mapa i informacionog su karaktera

  Cene iz tabele su izražene u evrima po osobi na bazi 10 noćenja – PAKET ARANŽMAN (smeštaj + autobuski prevoz)
  Termin putovanja22.05.
  01.06.
  01.06.
  11.06.
  11.06.
  21.06.
  21.06.
  01.07.
  01.07.
  11.07.
  11.07.
  21.07.
  21.07.
  31.07.
  31.07.
  10.08.
  10.08.
  20.08
  20.08.
  30.08.
  30.08.
  09.09.
  09.09.
  19.09.
  19.09.
  29.09.
  Tip smeštajaUsluga10101010101010101010101010
  1/2 APTNajam129*149*229*294354414414414414334239*219*169*
  1/3 APTNajam129*149*209*264304364364364364270229*209*159*
  1/4 APT*Najam129*149*199*254294354354354354260219*199*149*
  Legenda: APT (apartman) – smeštajna jedinica koja podrazumeva minimum jednu odvojenu spavaću sobu; APT* (apartman) – smeštajna jedinica koja podrazumeva minimum jednu odvojenu spavaću sobu namenjena prevashodno boravku porodice sa decom ali može da ugosti i odrasle osobe u punom kapacitetu; 1/2 APT – dvokrevetni apartman; 1/3 APT – trokrevetni apartman; 1/4 APT* – četvorokrevetni apartman.
  Cene iz tabele su izražene u evrima po osobi na bazi 10 noćenja
  Termini označeni * čine paket aranžman (prevoz + smeštaj) i nemaju umanjenje za sopstveni prevoz
  Termin putovanja22.05.
  01.06.
  01.06.
  11.06.
  11.06.
  21.06.
  21.06.
  01.07.
  01.07.
  11.07.
  11.07.
  21.07.
  21.07.
  31.07.
  31.07.
  10.08.
  10.08.
  20.08
  20.08.
  30.08
  30.08.
  09.09.
  09.09.
  19.09.
  19.09.
  29.09.
  Tip smeštajaUsluga10101010101010101010101010
  1/2 APTNajam129*149*229*249299359359359359289239*219*169*
  1/3 APTNajam129*149*209*219249309309309309225229*209*159*
  1/4 APT*Najam129*149*199*209239299299299299215219*199*149*
  Legenda: APT (apartman) – smeštajna jedinica koja podrazumeva minimum jednu odvojenu spavaću sobu; APT* (apartman) – smeštajna jedinica koja podrazumeva minimum jednu odvojenu spavaću sobu namenjena prevashodno boravku porodice sa decom ali može da ugosti i odrasle osobe u punom kapacitetu; 1/2 APT – dvokrevetni apartman; 1/3 APT – trokrevetni apartman; 1/4 APT* – četvorokrevetni apartman.

  Slični aranžmani

  Претходна
  Следећи