• Evropski Gradovi
 • NOVA GODINA
 • DALEKE DESTINACIJE
 • Evropski Gradovi
 • Poznatija kao Lutra Agia Paraskevi ili Lutra na Kasandri je čuveno banjsko letovalište na zapadnoj strani Halkidikija. Pravi je raj za ljubitelje mira i relaksancije. Bazen na otvorenom i zatvorenom, sauna, hamam i različite terapeutske masaže pomažu pri lečenju raznih oboljenja i zdravstvenih problema. Divlje plaže okolnih uvala i ternalne vode pomešane sa morskim talasima neobično privlače ronioce i Lutru čine još atraktivnijom. Mesto je tiho i malo te se sav sadržaj nalazi u blizini naše vile.

  • O destinaciji

  • Lutra se nalazi na 120km od Soluna. Ovo poznato letovalište i banjsko odmaralište nosi ime po grčkoj reči ‘Loutro’ što znači kupanje. Smeštena je na divnom mestu u malom zalivu između mora i borove šume. Mesto poseduje sve što je potrebno za udoban i miran porodičan odmor. Budući da je mesto malo svi sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini naše vile. U mestu postoji prodavnica, par kafeterija, taverni i gioroserija. Od većeg Nea Skionija je udaljena nepunih 5km.

  • Prevoz

  • CENE PREVOZA

   GRČKA

   SIVIRI

   NEA SKIONI, SKALA FURKA I LUTRA

   ODRASLI

   DECA

   ODRASLI

   DECA

   POVRATNA KARTA

   80

   70

   55

   45

   JEDAN PRAVAC

   70

   60

   40

   40

   *Cene se odnose samo na korišćenje usluge autobuskog prevoza – van paket aranžmana

   DOPLATA ZA POLASKE IZ DRUGIH MESTA VAŽI ZA AFITOS:

   • Novi Sad, Zrenjanin – 25 €;
   • Vršac, Valjevo, Čačak, Kraljevo   – 20 €;
   • Pančevo, Trstenik, Kruševac, Kragujevac – 15 €;
   • Užice – 30 €
     Lazarevac – 15€
   • Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 5 putnika, osim ako agencija za odredjene polaske ne donese drugačiju odluku!

   DOPLATA ZA POLASKE IZ DRUGIH MESTA VAŽI ZA KALITEA, POLIHRONO, PEFKOHORI:

   • Novi Sad, Zrenjanin – 25 €;
   • Kikinda – 30 €;
    Lazarevac – 30 €;
   •  Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 5 putnika, osim ako agencija za odredjene polaske ne donese drugačiju odluku!

    

   CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
   – prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima, wi-fi) na relaciji Beograd-Lutra-Beograd;
   – smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima/apartmanima;
   – usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
   – troškove organizacije i vođstva puta.

   CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
   – u cenu nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.50€ po smeštajnoj jedinici po danu i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.
   – međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
   – individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u vili.

   POPUSTI I DOPLATE (ne važi za smene označene zvezdicom *):       
   -Dete od 0 do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe – boravi gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;
   –Dete od 2 do 6 godina na zajedničkom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaća samo cenu autobuske karte i ima mesto u autobusu;
   –Dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplative osobe ostvaruju popust od 20 € na cenu aranžmana;
   –Odrasla osoba na pomoćnom ležaju ostvaruje 15% popusta na cenu aranžmana, osim ako nije drugačije naznačeno u tabeli
   Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu aranžmana.           .
   – doplata za jednokrevetni studio/apartman – 70% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu), osim u semnama označenim * gde je doplata 100%.
   – U slučaju spajanja smena cena se umanjuje za 10% od ukupne cene aranžmana. Kod smena od kojih je jedna sa *, a druga bez cena se umanjuje 10% od smene koja je bez *.

   SOPSTVENI PREVOZ: Cena izražena u tabeli.

   – ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

   AUTOBUSKI PREVOZ:     
   Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2023. su dan ranije u odnosu na termine naznačene u tabeli u okviru cenovnika. Povratak za Srbiju je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije. Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača. Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija. Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž autoputa na mestima koja su predviđena za ukrcaj i iskrcaj putnika. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.

   *PRTLJAG (u odlasku i povratku), ograničen je na 1 kofer standardnih dimenzija, 1 ručni prtljag i dečija kolica. U slučaju da postoji mogućnost da prevoznik primi dodatni prtljag, isti će biti naplaćen po ceni od 30 eura u lokalnoj valuti. U slučaju da prevoznik nema mogućnost da primi dodatni prtljag, putnik je u obavezi da sam obezbedi transport istog.

   SOPSTVENI PREVOZ:      
   Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, MUP R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke).

  • Program putovanja

  • PROGRAM PUTOVANJA

   1. dan – Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa (tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno 2 dana pre termina putovanja). Nastavak putovanja preko Severne Makedonije (ili Bugarske) i Grčke, sa kraćim usputnim zadržavanjem radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
   2 – 11.  dan – Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte, posle 14:00 h (po lokalnom vremenu).
   Boravak na bazi izabrane usluge.
   11. dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 h (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Prijem putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.
   12.  dan – Dolazak u Beograd  u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

  • Uslovi i informacije

  • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
   Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
   – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišcenja usluge.
   – uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
   – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
   – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja). – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

  • Napomene

  • Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika po smeni.
   Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znače indentični izgled svake stambene jedinice, kupatila ili kuhinje.
   Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperature tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
   Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
   Čistoću i higijenu, tokom boravka održavaju sami korisnici. Prilikom napuštanja apartmana korisnici su dužni da izbace smeće iz apartmana.
   Posteljina i kuhinjski inventar su sastavni deo  smeštajne jedinice, dok peškire, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici.
   U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće smeštajnom objektu.
   Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
   Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili.
   Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
   Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, kao i za stranke koje koriste agencijski prevoz, bez obzira kako i kada su uplatili kompletan aranžman, vaučer,  odnosno dokument o pravu da krenu na ugovoreno putovanje, biće izdat sedam dana pre datuma početka korišćenja aranžmana.
   First i Last minute ponude-Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni. Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja putovanja – aranžmana, ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
   U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
   Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije ili opis usluge u katalozima, web sajtovima i slično, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom program putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
   Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
   U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 45) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, izlete ili drugo).

  Lutra se nalazi na 120km od Soluna. Ovo poznato letovalište i banjsko odmaralište nosi ime po grčkoj reči ‘Loutro’ što znači kupanje. Smeštena je na divnom mestu u malom zalivu između mora i borove šume. Mesto poseduje sve što je potrebno za udoban i miran porodičan odmor. Budući da je mesto malo svi sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini naše vile. U mestu postoji prodavnica, par kafeterija, taverni i gioroserija. Od većeg Nea Skionija je udaljena nepunih 5km.

  CENE PREVOZA

  GRČKA

  SIVIRI

  NEA SKIONI, SKALA FURKA I LUTRA

  ODRASLI

  DECA

  ODRASLI

  DECA

  POVRATNA KARTA

  80

  70

  55

  45

  JEDAN PRAVAC

  70

  60

  40

  40

  *Cene se odnose samo na korišćenje usluge autobuskog prevoza – van paket aranžmana

  DOPLATA ZA POLASKE IZ DRUGIH MESTA VAŽI ZA AFITOS:

  • Novi Sad, Zrenjanin – 25 €;
  • Vršac, Valjevo, Čačak, Kraljevo   – 20 €;
  • Pančevo, Trstenik, Kruševac, Kragujevac – 15 €;
  • Užice – 30 €
    Lazarevac – 15€
  • Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 5 putnika, osim ako agencija za odredjene polaske ne donese drugačiju odluku!

  DOPLATA ZA POLASKE IZ DRUGIH MESTA VAŽI ZA KALITEA, POLIHRONO, PEFKOHORI:

  • Novi Sad, Zrenjanin – 25 €;
  • Kikinda – 30 €;
   Lazarevac – 30 €;
  •  Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 5 putnika, osim ako agencija za odredjene polaske ne donese drugačiju odluku!

   

  CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
  – prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima, wi-fi) na relaciji Beograd-Lutra-Beograd;
  – smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima/apartmanima;
  – usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
  – troškove organizacije i vođstva puta.

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  – u cenu nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.50€ po smeštajnoj jedinici po danu i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.
  – međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
  – individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u vili.

  POPUSTI I DOPLATE (ne važi za smene označene zvezdicom *):       
  -Dete od 0 do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe – boravi gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;
  –Dete od 2 do 6 godina na zajedničkom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaća samo cenu autobuske karte i ima mesto u autobusu;
  –Dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju u pratnji dve punoplative osobe ostvaruju popust od 20 € na cenu aranžmana;
  –Odrasla osoba na pomoćnom ležaju ostvaruje 15% popusta na cenu aranžmana, osim ako nije drugačije naznačeno u tabeli
  Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu aranžmana.           .
  – doplata za jednokrevetni studio/apartman – 70% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu), osim u semnama označenim * gde je doplata 100%.
  – U slučaju spajanja smena cena se umanjuje za 10% od ukupne cene aranžmana. Kod smena od kojih je jedna sa *, a druga bez cena se umanjuje 10% od smene koja je bez *.

  SOPSTVENI PREVOZ: Cena izražena u tabeli.

  – ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

  AUTOBUSKI PREVOZ:     
  Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2023. su dan ranije u odnosu na termine naznačene u tabeli u okviru cenovnika. Povratak za Srbiju je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije. Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača. Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija. Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž autoputa na mestima koja su predviđena za ukrcaj i iskrcaj putnika. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.

  *PRTLJAG (u odlasku i povratku), ograničen je na 1 kofer standardnih dimenzija, 1 ručni prtljag i dečija kolica. U slučaju da postoji mogućnost da prevoznik primi dodatni prtljag, isti će biti naplaćen po ceni od 30 eura u lokalnoj valuti. U slučaju da prevoznik nema mogućnost da primi dodatni prtljag, putnik je u obavezi da sam obezbedi transport istog.

  SOPSTVENI PREVOZ:      
  Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, MUP R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke).

  PROGRAM PUTOVANJA

  1. dan – Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa (tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno 2 dana pre termina putovanja). Nastavak putovanja preko Severne Makedonije (ili Bugarske) i Grčke, sa kraćim usputnim zadržavanjem radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
  2 – 11.  dan – Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte, posle 14:00 h (po lokalnom vremenu).
  Boravak na bazi izabrane usluge.
  11. dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 h (po lokalnom vremenu). Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Prijem putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.
  12.  dan – Dolazak u Beograd  u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
  Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
  – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišcenja usluge.
  – uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
  – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
  – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja). – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

  Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika po smeni.
  Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znače indentični izgled svake stambene jedinice, kupatila ili kuhinje.
  Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperature tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
  Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
  Čistoću i higijenu, tokom boravka održavaju sami korisnici. Prilikom napuštanja apartmana korisnici su dužni da izbace smeće iz apartmana.
  Posteljina i kuhinjski inventar su sastavni deo  smeštajne jedinice, dok peškire, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici.
  U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće smeštajnom objektu.
  Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
  Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili.
  Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
  Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, kao i za stranke koje koriste agencijski prevoz, bez obzira kako i kada su uplatili kompletan aranžman, vaučer,  odnosno dokument o pravu da krenu na ugovoreno putovanje, biće izdat sedam dana pre datuma početka korišćenja aranžmana.
  First i Last minute ponude-Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni. Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja putovanja – aranžmana, ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
  U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije ili opis usluge u katalozima, web sajtovima i slično, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom program putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
  Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 45) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, izlete ili drugo).

  Kliknite na fotografiju za uvećanje
  Prikaz na mapi

  Vila Coralli

  LOKACIJA: u centru
  UDALJENOST OD PLAŽE: 120m
  STRUKTURA: 1/2 studio
  OPREMLJENOST: jedinice sadrže čajnu kuhinju (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilo sa tuš kadom, klima uređaj, LCD TV.
  POGLED: more ili brdo
  SPRATNOST: II sprat
  KLIMA UREĐAJ: uračunat u cenu
  PEŠKIRI: da – menjaju se na 5 dana (isti se ostavljaju na spratu vile i gosti ih sami menaju)
  POSTELJINA: da – menja se na 5 dana (ista se ostavljaju na spratu vile i gosti ih sami menaju)
  WI-FI: internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora. Postoji mogućnost da internet signal bude dostupan od 01.06.2024.
  PARKING: da

  39.928591N, 23.586149E

  CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM
  Period boravka22.05.
  01.06.
  01.06.
  11.06.
  11.06.
  21.06.
  21.06.
  01.07.
  01.07.
  11.07.
  11.07.
  21.07.
  21.07.
  31.07.
  31.07.
  10.08.
  10.08.
  20.08.
  20.08.
  30.08.
  30.08.
  09.09.
  09.09.
  19.09.
  19.09.
  29.09.
  StrukturaBroj noćenja
  BROJ PLATIVIH OSOBA
  10101010101010101010101010
  1/2 STD2119*139*209*280334229384384384304219*205*159*
  1/3 APT3119*139*199*254294334334334334274209*199*149*
  1/4 APT4109*129*169*234264304304304304235189*169*129*

  Dete kao dodatna osoba:
  -Dete od 0 do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe – boravi gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;
  Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu aranžmana.

  Jedna osoba u 1/2 STD:
  -Doplata za 1/1 studio/ apartman – 70% od cene paket aranžmana (osim kod smena označenih zvezdicom – u kojima je doplata 100%)

  Klima uređaj - Uračunat u cenu

  Spajanje smena:
  -U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 10%;
  -U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 10% (osim kod smena označenih zvezdicom); kod smena gde je jedna sa zvezdicom a druga bez cena se umanjuje za 10% od smene koja nije označena zvezdicom; u slučaju sopstvenog prevoza nema umanjenja cene. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

  Legenda: STD (studio) – smeštajna jedinica sa jednom prostorijom i kuhinjom u sklopu te prostorije (maksimalan broj osoba u 1/2 std: 2 odrasle osobe i beba)
  CENA ARANŽMANA PO OSOBI - SOPSTVENI PREVOZ
  Period boravka22.05.
  01.06.
  01.06.
  11.06.
  11.06.
  21.06.
  21.06.
  01.07.
  01.07.
  11.07.
  11.07.
  21.07.
  21.07.
  31.07.
  31.07.
  10.08.
  10.08.
  20.08.
  20.08.
  30.08.
  30.08.
  09.09.
  09.09.
  19.09.
  19.09.
  29.09.
  StrukturaBroj noćenja
  BROJ PLATIVIH OSOBA
  10101010101010101010101010
  1/2 STD2119*139*209*235279209329329329259219*205*159*
  1/3 APT3119*139*199*209239289289289289229209*199*149*
  1/4 APT4109*129*169*189209249249249249190189*169*129*

  Dete kao dodatna osoba:
  -Dete od 0 do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe – boravi gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu;
  Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu aranžmana.

  Jedna osoba u 1/2 STD:
  -Doplata za 1/1 studio/ apartman – 70% od cene paket aranžmana (osim kod smena označenih zvezdicom – u kojima je doplata 100%)

  Klima uređaj - Uračunat u cenu

  Spajanje smena:
  -U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 10%;
  -U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 10% (osim kod smena označenih zvezdicom); kod smena gde je jedna sa zvezdicom a druga bez cena se umanjuje za 10% od smene koja nije označena zvezdicom; u slučaju sopstvenog prevoza nema umanjenja cene. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

  Legenda: STD (studio) – smeštajna jedinica sa jednom prostorijom i kuhinjom u sklopu te prostorije (maksimalan broj osoba u 1/2 std: 2 odrasle osobe i beba)

  Slični aranžmani

  Vila-Alexiadis-Lutra-Kasandra-Grcka-Leto-001
  Već od

  119€

  maj — septembar

  Lutra
  Vila Alexiadis se nalazi na samoj obali mora. Do plaže se stiže privatnim prolazom.
  Претходна
  Следећи