• Evropski Gradovi
 • NOVA GODINA
 • DALEKE DESTINACIJE
 • Evropski Gradovi
 • Pefkohori je najposećenije letovalište na Halkidikiju i nalazi se na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra. Posebno je atraktivno po živoj noćnoj vrevi šetališnih taverni, ribljih restorana, picerija i barova. Omiljeno je mesto srpskih turista, prvenstveno zbog naše muzike koja je zastupljena u lokalnim diskotekama. Obale Pefkohorija zapljuskuju vode Egejskog mora, a šetnje dugim peščanih plažama uz opojni miris borovih šuma dugo će te pamtiti

  • O destinaciji

  • Halkidiki je poluostrvo na samom jugu grčke pokrajine Makedonija i sastoji se od 3 manja poluostrva („prsta“) – Kasandre, Sitonije i Atosa (ili Svete Gore – nezavisnog administrativnog distrikta). Smatra se jednom od najlepših oblasti Grčke. Duge peščane plaže, prelepa priroda, bujna vegetacija i simpatična letovališta, uz obalu, čine ovu destinaciju primamljivom hiljadama turista koji ovde provode svoj godišnji odmor.

   Pefkohori je najposećenije letovalište na Halkidikiju i nalazi se na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra. Posebno je atraktivno po živoj noćnoj vrevi šetališnih taverni, ribljih restorana, picerija i barova. Omiljeno je mesto srpskih turista, prvenstveno zbog naše muzike koja je zastupljena u lokalnim diskotekama. Obale Pefkohorija zapljuskuju vode Egejskog mora, a šetnje dugim peščanih plažama uz opojni miris borovih šuma čini doživljaj za pamćenje. Uske poprečne ulice izlaze na more, tako da su plaže lako dostupne.

  • Prevoz

  •  

   CENE PREVOZA

   KALITEA, POLIHRONO, PEFKOHORI

   AFITOS

   ODRASLI

   DECA

   ODRASLI

   DECA

   POVRATNA KARTA

   80

   70

   55

   45

   JEDAN PRAVAC

   70

   60

   40

   40

   *Cene se odnose samo na korišćenje usluge autobuskog prevoza – van paket aranžmana

    

   DOPLATA ZA POLASKE IZ DRUGIH MESTA VAŽI ZA AFITOS:

   • Novi Sad, Zrenjanin – 25 €;
   • Vršac, Valjevo, Čačak, Kraljevo   – 20 €;
   • Pančevo, Trstenik, Kruševac, Kragujevac – 15 €;
   • Užice – 30 €-
   • Lazarevac – 15€ po osobi

   CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
   – prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima, wi-fi) na relaciji Beograd – Kalitea – Beograd;
   – smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima / apartmanima;
   – usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
   – troškove organizacije i vođstva puta. 

   CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

   – obaveznu boravišnu taksu u iznosu od 1,5 € do 5 € dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici,
   – međunarodno putno – zdravstveno osiguranje;
   – individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u vili.

   Spajanje smena:
   u slučaju spajanju smena, cena se umanjuje za 30€ po osobi na ukupnu cenu paket aranžmana, osim u smenama označenim zvezdicom
   u slučaju spajanja smena od kojih je jedna sa zvezdicom, a druga bez, cena II smene se umanjuje za 30€
   u slučaju sopstvenog prevoza cena se umanjuje za 30€ po osobi – osim u smenama sa zvezdicom kada nema umanjenja za sopstveni prevoz

   Jedna osoba u 1/2 std:
   Doplata za 1/1 studio 70% na cenu paket aranžmana i ima jedno mesto u autobusu (osim smena sa * – u kojima je doplata 100% i ima 2 sedišta u autobusu

   Dete kao dodatna osoba:
   prvo dete do 6 godina starosti plaća samo prevoz i koristi zajednički ležaj
   Navedeni popusti važe samo za dete u pratnji minimum dve punoplative osobe.
   Dete od 2 do 12 god na sopstvenom ležaju, plaća cenu paket aranžmana ili najma smeštaja umanjenu za 20€.

   Pomoćni ležaj:
   Dete od 6 do 12 godina u 1/2+1 studiju na pomoćnom ležaju plaća 50€ i autobusku kartu.
   Doplata za klima uređaje:

   Klima uređaj uključen u cenu kod nekih vila
   Doplata klima uređaja – tamo gde nije uključen u cenu smeštajne jedinice – od 4 do 10€ dnevno po sobi.

   Napomena:
   Zbog vanredne situacije, nastale usled virusa Covid- 19, korišćenje klima-uređaja zavisi od protokola koji propisuje Vlada Grčke u trenutku boravka na destinaciji

   SOPSTVENI PREVOZ:
   Cena aranžmana se umanjuje za 30€ po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana;

   AUTOBUSKI PREVOZ:
   Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2024. su dan ranije u odnosu na termine naznačene u tabeli u okviru cenovnika. Povratak za Srbiju je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije. Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača. Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija. Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž autoputa na mestima koja su predviđena za ukrcaj i iskrcaj putnika. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.

   *PRTLJAG (u odlasku i povratku), ograničen je na 1 kofer standardnih dimenzija, 1 ručni prtljag i dečija kolica. U slučaju da prevoznik nema mogućnost da primi dodatni prtljag, putnik je u obavezi da sam obezbedi transport istog.

   SOPSTVENI PREVOZ:
   Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, MUP R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke)

  • Program putovanja

  • PROGRAM PUTOVANJA:
   1. dan: Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa (tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno od 48h do 24h pre početka putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
   2. dan: Dolazak u Kaliteu u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani objekat (ulaz u studije / apartmane najranije od 14:00h). Noćenje.
   3 – 11. dan: Boravak u izabranom studiju / apartmanu. Noćenje.
   12. dan: Napuštanje studija / apartmana najkasnije do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).
   13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

  • Uslovi i informacije

  • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
   Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
   – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišcenja usluge.
   – uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
   – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
   – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja). – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

  • Napomene

  • Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika po smeni.
   Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znače indentični izgled svake smeštajne jedinice, kupatila ili kuhinje.
   Većina objekata u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperature tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
   Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Čistoću i higijenu, tokom boravka održavaju sami korisnici. Prilikom napuštanja apartmana korisnici su dužni da izbace smeće iz apartmana.
   Posteljina i kuhinjski inventar su sastavni deo  smeštajne jedinice, dok peškire, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici.
   U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće smeštajnom objektu.
   Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.        Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili.
   Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
   Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, kao i za stranke koje koriste agencijski prevoz, bez obzira kako i kada su uplatili kompletan aranžman, vaučer,  odnosno dokument o pravu da krenu na ugovoreno putovanje, biće izdat sedam dana pre datuma početka korišćenja aranžmana.
   First i Last minute ponude-Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni. Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja putovanja – aranžmana, ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
   U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije ili opis usluge u katalozima, web sajtovima i slično, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom program putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
   Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
   U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 45) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, izlete ili drugo).

  Halkidiki je poluostrvo na samom jugu grčke pokrajine Makedonija i sastoji se od 3 manja poluostrva („prsta“) – Kasandre, Sitonije i Atosa (ili Svete Gore – nezavisnog administrativnog distrikta). Smatra se jednom od najlepših oblasti Grčke. Duge peščane plaže, prelepa priroda, bujna vegetacija i simpatična letovališta, uz obalu, čine ovu destinaciju primamljivom hiljadama turista koji ovde provode svoj godišnji odmor.

  Pefkohori je najposećenije letovalište na Halkidikiju i nalazi se na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra. Posebno je atraktivno po živoj noćnoj vrevi šetališnih taverni, ribljih restorana, picerija i barova. Omiljeno je mesto srpskih turista, prvenstveno zbog naše muzike koja je zastupljena u lokalnim diskotekama. Obale Pefkohorija zapljuskuju vode Egejskog mora, a šetnje dugim peščanih plažama uz opojni miris borovih šuma čini doživljaj za pamćenje. Uske poprečne ulice izlaze na more, tako da su plaže lako dostupne.

   

  CENE PREVOZA

  KALITEA, POLIHRONO, PEFKOHORI

  AFITOS

  ODRASLI

  DECA

  ODRASLI

  DECA

  POVRATNA KARTA

  80

  70

  55

  45

  JEDAN PRAVAC

  70

  60

  40

  40

  *Cene se odnose samo na korišćenje usluge autobuskog prevoza – van paket aranžmana

   

  DOPLATA ZA POLASKE IZ DRUGIH MESTA VAŽI ZA AFITOS:

  • Novi Sad, Zrenjanin – 25 €;
  • Vršac, Valjevo, Čačak, Kraljevo   – 20 €;
  • Pančevo, Trstenik, Kruševac, Kragujevac – 15 €;
  • Užice – 30 €-
  • Lazarevac – 15€ po osobi

  CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
  – prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima, wi-fi) na relaciji Beograd – Kalitea – Beograd;
  – smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima / apartmanima;
  – usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
  – troškove organizacije i vođstva puta. 

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  – obaveznu boravišnu taksu u iznosu od 1,5 € do 5 € dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici,
  – međunarodno putno – zdravstveno osiguranje;
  – individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u vili.

  Spajanje smena:
  u slučaju spajanju smena, cena se umanjuje za 30€ po osobi na ukupnu cenu paket aranžmana, osim u smenama označenim zvezdicom
  u slučaju spajanja smena od kojih je jedna sa zvezdicom, a druga bez, cena II smene se umanjuje za 30€
  u slučaju sopstvenog prevoza cena se umanjuje za 30€ po osobi – osim u smenama sa zvezdicom kada nema umanjenja za sopstveni prevoz

  Jedna osoba u 1/2 std:
  Doplata za 1/1 studio 70% na cenu paket aranžmana i ima jedno mesto u autobusu (osim smena sa * – u kojima je doplata 100% i ima 2 sedišta u autobusu

  Dete kao dodatna osoba:
  prvo dete do 6 godina starosti plaća samo prevoz i koristi zajednički ležaj
  Navedeni popusti važe samo za dete u pratnji minimum dve punoplative osobe.
  Dete od 2 do 12 god na sopstvenom ležaju, plaća cenu paket aranžmana ili najma smeštaja umanjenu za 20€.

  Pomoćni ležaj:
  Dete od 6 do 12 godina u 1/2+1 studiju na pomoćnom ležaju plaća 50€ i autobusku kartu.
  Doplata za klima uređaje:

  Klima uređaj uključen u cenu kod nekih vila
  Doplata klima uređaja – tamo gde nije uključen u cenu smeštajne jedinice – od 4 do 10€ dnevno po sobi.

  Napomena:
  Zbog vanredne situacije, nastale usled virusa Covid- 19, korišćenje klima-uređaja zavisi od protokola koji propisuje Vlada Grčke u trenutku boravka na destinaciji

  SOPSTVENI PREVOZ:
  Cena aranžmana se umanjuje za 30€ po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana;

  AUTOBUSKI PREVOZ:
  Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2024. su dan ranije u odnosu na termine naznačene u tabeli u okviru cenovnika. Povratak za Srbiju je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije. Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača. Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija. Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž autoputa na mestima koja su predviđena za ukrcaj i iskrcaj putnika. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.

  *PRTLJAG (u odlasku i povratku), ograničen je na 1 kofer standardnih dimenzija, 1 ručni prtljag i dečija kolica. U slučaju da prevoznik nema mogućnost da primi dodatni prtljag, putnik je u obavezi da sam obezbedi transport istog.

  SOPSTVENI PREVOZ:
  Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, MUP R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke)

  PROGRAM PUTOVANJA:
  1. dan: Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa (tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno od 48h do 24h pre početka putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
  2. dan: Dolazak u Kaliteu u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani objekat (ulaz u studije / apartmane najranije od 14:00h). Noćenje.
  3 – 11. dan: Boravak u izabranom studiju / apartmanu. Noćenje.
  12. dan: Napuštanje studija / apartmana najkasnije do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).
  13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
  Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
  – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišcenja usluge.
  – uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)
  – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
  – 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja). – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

  Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika po smeni.
  Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znače indentični izgled svake smeštajne jedinice, kupatila ili kuhinje.
  Većina objekata u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperature tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
  Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Čistoću i higijenu, tokom boravka održavaju sami korisnici. Prilikom napuštanja apartmana korisnici su dužni da izbace smeće iz apartmana.
  Posteljina i kuhinjski inventar su sastavni deo  smeštajne jedinice, dok peškire, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici.
  U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće smeštajnom objektu.
  Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.        Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili.
  Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
  Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, kao i za stranke koje koriste agencijski prevoz, bez obzira kako i kada su uplatili kompletan aranžman, vaučer,  odnosno dokument o pravu da krenu na ugovoreno putovanje, biće izdat sedam dana pre datuma početka korišćenja aranžmana.
  First i Last minute ponude-Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni. Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja putovanja – aranžmana, ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
  U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije ili opis usluge u katalozima, web sajtovima i slično, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom program putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
  Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 45) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, izlete ili drugo).

  Kliknite na fotografiju za uvećanje
  Prikaz na mapi

  Apart / Hotel Flesvos

  LOKACIJA: centar
  UDALJENOST OD PLAŽE: 120m
  STRUKTURA: 1/2 studio sa pomoćnim ležajem (fotelja na razvlačenje), svaka smeštajna jedinicima ima kuhinjski deo, kupatilo/wc, TV I WIFI internet
  POGLED: bočno more
  SPRATNOST: smeštene u spuštenom prizemlju
  KLIMA UREĐAJ: uključen u cenu aranžmana
  DODATNE KARAKTERISTIKE: svi studiji imaju terasu sa garniturom za sedenje. Posteljina i peškiri su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju. Vila poseduje recepciju, opuštajući jakuzzi bazen na krovu (besplatno korišćenje za goste hotela). Zbog izuzetno dobre pozicije (u camom centru mesta, sa bazenom, a nedaleko od plaže), aparthotel Flesvos je preporuka za sve kategorije turista.
  WI-FI: internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora. Postoji mogućnost da internet signal bude dostupan od 01.06.2024.

  Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu

  Google maps:
  Latitude: 39.98983
  Longitude: 23.61148

  icons_recepcija_true
  CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM
  Period boravka25.05 04.06.04.06. 14.06.14.06. 24.06.24.06. 04.07.04.07. 14.07.14.07. 24.07.24.07. 03.08.03.08. 13.08.13.08. 23.08.23.08. 02.09.02.09. 12.09.12.09. 22.09.22.09. 02.10.
  STRUKTURABroj noćenja
  BROJ PLATIVIH OSOBA
  10101010101010101010101010
  1/2 STD SP2160*210275330279390420420420355265195170*
  1/2+1 STD SP3150*170215250209295320320320270210160150*
  U 1/2+1 studiju mogu boraviti do 3 odrasle osobe gde treća odrasla osoba koristi pomoćni ležaj - fotelju na razvlačenje

  Pomoćni ležaj:
  -3. odrasla osoba u 1/2+1 STD, plaća samo cenu autobuske karte ako koristi prevoz

  Dete kao dodatna osoba:
  -dete od 2 do 10 godina starosti u std 1/2+1 plaća samo prevoz i koristi pomoćni ležaj

  Klima uređaj - korišćenje uključeno u cenu smeštaja

  Spajanje smena:
  -za spajanje dve ili više smena, gde su sve cene na bazi paket aranžmana, cena dodatnih smena se umanjuje za 30 € ( ne odnosi se na smene obeležene sa * )
  -za spajanje dve smene od kojih jedna ne čini paket aranžman, ukupna cena se uvećava za 30€
  -za spajanje dve smene od kojih obe čine paket aranžman (od kojih je jedna smena označena *, a druga ne), ukupna cena se umanjuje za 30€
  -za spajanje dve smene od kojih prva čini paket aranžman, obeležen sa *, a druga smena ima opciono cenu bez * i obeleženu sa * (npr. 110/165*), obračunava se dodatna smena označena * umanjena za 30€

  Doplata za 1/1 - doplata za jednokrevetni studio 80% (osim smena sa * - u kojima je doplata 100%)

  -NAPOMENA U cenu nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi od 1.50€ do 10 po smeštajnoj jedinici po danu, u zavisnosti od kategorizacije objekta i plaća se na licu mesta. Novi naziv takse je klimatska taksa - CLIMATE RESILIENCE FEE.

  Legenda: 1/2 STD – dvokrevetni studio, 1/3 STD – trokrevetni studio, 1/4 STD – četvorokrevetni studio.
  Za sopstveni prevoz, cena se umanjuje za 30€ osim u smenama sa * kada nema umanjenja.

  Slični aranžmani

  vila-gatos-beach-5684
  Već od

  125€

  maj — septembar

  Pefkohori
  Vila Gatos Beach (Pefkohori) se nalazi na samo nekoliko metara od plaže i šetališta.
  vila-j-j-apartments-7333
  Već od

  125€

  jun — septembar

  Pefkohori
  Vila J&J (Pefkohori) se nalazi na 80m od plaže.
  vila-vilar-7141-1
  Već od

  160€

  maj — septembar

  Pefkohori
  Vila Vilar (Pefkohori) se nalazi u centru mesta sa donje strane magistrale, na 90m od mora i šetališta.
  Претходна
  Следећи