• Evropski Gradovi
 • NOVA GODINA
 • DALEKE DESTINACIJE
 • Evropski Gradovi
 • Azurna obala

  Francuska rivijera, poznata i kao Azurna obala proteže se duž Sredozemnog mora i jedinstven je spoj tradicije i turizma. Više od 300 sunčanih dana godišnje, nebo boje indiga, savršena mediteranska klima i čist vazduh podno Alpa ispunjen mirisom jasmina i mimoza, darovali su ovom delu Francuske laskavu titulu najlepše obale na svetu.

  Cena:
  699€
  Polasci:
  27.04 - 03.05.2023
  Dana (noćenja):
  7 dana / 6 noćenja
  Prevoz:
  Avionom
  Smeštaj:
  Noćenje sa doručkom
  • Cenovnik

  • Cena putovanja sa uračunatim aerodromskim taksama i
   neophodnim troškovima:
   699 €

   SMEŠTAJ:
   – kategorije tri zvezdice 2* poput hotela: “Ibis budget Cannes Centre Ville”
   Postoji mogućnost smeštaja u hotelu sa 4* “BW Plus Cannes Riviera” uz doplatu od 180 € za sve vreme boravka.

   Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije

  • Program putovanja

  • 1. DAN (27. 4. 2023) BEOGRAD – MINHEN – KAN

   Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 4 sati. Let za Minhen (LH 1739) u 06.25 sati. Sletanje na aerodrom u Minhenu u 8 sati. Let za Nicu (LH 2272) u 11.20 sati. Sletanje na aerodrom u Nici u 12.50 sati. Transfer do  Kana. Razgledanje grada koji  je vremenom postao najglamuroznije i najskuplje mesto na francuskoj obali. Međutim, Kan je mnogo više od filmskog festivala, tu su duge, raskošne, peskovite plaže, Kroazeta (La Croisette), Stara luka, veličanstveni hoteli, prodavnice poznatih brendova poređane na poznatom šetalištu i gastronomski specijaliteti Azurne obale. Stari grad je skoncentrisan oko najstarijeg kvarta Le Suquet, koji čine uske, krivudave i strme uličice, prekrivene kaldrmom. Po uličicama su razbacani lokalni restorani, a na vrhu brda je sat-kula i crkva, odakle se pruža pogled na grad i zaliv. Dole, u dnu brda, smeštena je čuvena pijaca Marché Forville. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

   2. DAN (28. 4. 2023) KAN

   Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada. Noćenje.

   3. DAN (29. 4. 2023) KAN / ANTIB – GRAS – NICA

   Doručak.  Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet autobusom za Antib, Gras i Nicu. Odlazak za Antib,  jedno od najpoznatijih letovališta na Azurnoj obali grad koji je uspeo da sačuva istorijski šarm, ali i da održi dobar provod i noćni život. Dugo je Antib bio jedini veći grad između Marseja i Italije, ali i jedini zaštićen zidinama zahvaljujući kojima je uspeo da sačuva istorijske građevine iz različitih perioda. U nekadašnjoj tvrđavi danas su smešteni Muzej moderne umetnosti, Muzej istorije i arheologije, i Muzej tradicionalnih zanata i lokalne kulture.Najlepše i najstarije građevine nalaze se u istorijskom centru Antiba, koji sa svojim uskim živopisnim ulicama predstavlja turističku atrakciju grada. Pikasov muzej u Antibu ima jednu od najboljih kolekcija dela ovog slikara – oko 100 crteža, slika, litografija, i ulja na papiru, kao i predmete od keramike. Katedrala  je najveća crkva u Antibu –  zidana je u 11. veku, a sadašnja fasada je iz 18. veka. Enterijerom dominira barokni oltar, kao i  oltar koji je 1515. oslikao Ludoviko Brea. Katedrala se nalazi južno od luke. Odlazak za  Gras koji se  nalazi u brdima iznad poznatijeg grada Cannesa na francuskoj rivijeri u zaleđu  Sredozemnog mora. Poznat je kao svetska prestonica parfema. Ovde se proizvodi više od dve trećine francuskih prirodnih aroma (za parfeme i za arome hrane). Posebna mikroklima Grassea izuzetno  je pogodna za industriju uzgoja cveća. Okružen je poljima jasmina i lavande. Jasmin, ključni sastojak mnogih parfema, su u južnu  Francusku doneli Mavari u XVI veku. Sada se u Grasseu godišnje ubere dvadeset sedam tona jasmina. Postoje brojne stare parfimerije u Grasseu, kao što su Galimard, Molinard i Fragonard, svaka ima svoj muzej otvoren za posetioce. Nastavak puta za  Nicu – drugi grad po popularnosti i posećenosti u Francuskoj, posle Pariza. Takođe je drugi po veličini francuski grad na mediteranskoj obali. Njenoj popularnosti doprinosti izuzetno blagotvorna klima, duga istorija naselja koja se proteže čak do praistorije, a u moderno vreme puno gradskih atrakcija. Dobar provod i umetnički šarm koji su u Nicu doveli Šagal, Matiz i drugi poznati francuski umetnici. Ovo je centar francuske rivijere, poznat po Šetalištu Engleza, prelepoj obali i blagotvornom suncu. Panoramsko razgledanje grada. Noćenje.

    4. DAN (30. 4. 2023) KAN / AVINJON – ARL – EKS AN PROVANS

   Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet autobusom za Arl, Avinjon i Eks an Provans. Arl je grad koji svoju tradiciju vuče još iz rimskog perioda, kada je zauzimao dosta važno mesto u carstvu. Vrhunac je doživeo u 5. i 6. veku kada je predstavljao sedište rimskih careva u vojnim operacijama. U srednjem veku Arl je često menjao gospodare, a bio je i jako versko uporište. Posle Rima ovo je grad sa najviše rimskih spomenika od kojih je sedam UNESKO proglasio za Svetsku kulturnu baštinu, među kojima je i njegovo pozorište sa 2 500 mesta. Opasan kućama sa krovovima od crepa, ističu se najčuveniji gradski spomenici. Arena – Place Forum gde se nalazi poznati kafić sa slavne slike Vincenta Van Gogha „Le Café de Nuit“, slikara koji je proveo deo života u Arlu i u tom gradu bio najproduktivniji tokom svog života, tu je npr. naslikao i svoju poznatu sliku „Suncokreti“. Razgledanje grada. Odlazak za Avinjon, grad koji se nalazi u Provansi, na istočnoj obali reke Rone. Tokom rimske vladavine Avinjon je bio jedan od najrazvijenijih centara ove oblasti. Rimljani su grad napustili početkom petog veka i prepustili ga varvarskim invazijama koje su trajale nekoliko vekova. Nakon toga Avinjon je često menjao svoje gospodare, da bi na kraju postao središte papske vlasti.  U rukama papa Avinjon je ostao sve do 1791. godine, kada je u talasu Francuske revolucije konačno vraćen matičnoj državi. Avinjon je grad sa dugom istorijom, i veoma bogatim kulturnim nasleđem. Ovo je grad spomenika, starih zdanja, i brojnih muzeja. U starom delu grada, koji je okružen gradskim zidinama, nalaze se srednjovekovne kuće. Tu se nalaze gotička Papska katedrala iz 14. veka i most Sv. Benezea, koji su pod zaštitom UNESCO-a. Razgledanje grada. Nastavak puta za Eks an Provansu –  istorijsku prestonicu Provanse, grad za koji se često govori da predstavlja grad  fontana. Među poznatijima su „Fontana četiri delfina“, izgrađena 1667. fontana „Dobri kralj“ iz 19. veka i velika fontana Rotonda izgrađena 1860. Eks an Provansu  je rodno mesto slavnog slikara Pola Sezana. Povratak.  Noćenje.

    5. DAN (1. 5. 2023) KAN / MENTON – MONAKO/MONTE KARLO

   Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet za Menton– gradić  koji još od 1880. godine doprinosi slavi francuske rivijere i razvoju njenog turizma zahvaljujući suptropskoj klimi, luksuznim mestima i lepim vilama. Kroz njega su prošle mnoge tadašnje slavne ličnosti, poput kraljice Eugenije, kralja Alberta I od Belgije, ruskog cara Aleksandra, britanske kraljice Viktorije i mnogih poznatih umetnika poput Rodina, kompozitora Franca Lista, pisca Blaska Ibaneza. Geografičar Elise Reklus je Mentonu dao ime “Biser Francuske”. Nastavak putovanja za Monako, jednu od najmanjih država na svetu, ali i grad-država sa najvećim procentom milionera koji žive u njoj. Dolazak u Monte Karlo, mesto luksuza i glamura. Slobodno se može reći da važi za glavni grad Monaka, iako ova država nema glavni grad. Monte Karlo važi za vodeću turističku destinaciju u Evropi. Nadaleko je poznat po kazinima, kockanju, luksuznim hotelima, glamuru, zbog čega ga rado posećuju i poznate i bogate ličnosti. Kompleks kazina  sagrađen je krajem 19. veka, a u gradu se nalaze i opera, baletska dvorana, otmeni hoteli i klubovi. Povratak. Noćenje.

    6. DAN (2. 2023) KAN

   Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Noćenje.

    7. DAN (3. 2023) KAN – MINHEN – BEOGRAD

   Doručak. Sobe treba napustiti do 11 sati. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer na aerodrom. Let za Minhen (LH 2275) u 18 sati. Sletanje na aerodrom u Minhenu u 19.20 sati. Let za Beograd (LH 1738) u 21.30 sati. Sletanje u Beograd u 23.00 sati. (Kraj usluga)

  • O destinaciji

  • Francuska rivijera, poznata i kao Azurna obala proteže se duž Sredozemnog mora i jedinstven je spoj tradicije i turizma. Više od 300 sunčanih dana godišnje, nebo boje indiga, savršena mediteranska klima i čist vazduh podno Alpa ispunjen mirisom jasmina i mimoza, darovali su ovom delu Francuske laskavu titulu najlepše obale na svetu.

   Nica je i najveći grad Azurne obale. Blizina Kana (25 km), grada “sedme umetnosti”, kao i raskošnog Monaka (13 km), uz odlično organizovani prevoz, pruža mogućnost ne samo aktivnog odmora već i zadovoljstvo susreta sa nesvakidašnjim načinom života svetske elite.
   Najpoznatiji deo Nice je Englesko šetalište, promenada u dužini od 7 kilometara s epitetom Jelisejskih polja Francuske rivijere. Osim plaža, odličnih diskoteka, barova, restorana i kazina, u turističkoj ponudi su i muzeji, kao i galerije po čijoj brojnosti je Nica odmah iza Pariza.

  • Informacije i uslovi

  • U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO (svi neophodni troškovi po osobi):

   • avionske i aerodromske takse u Beogradu, Nici i Minhenu (koje su podložne promenama),
   • avionski prevoz na relaciji Beograd-Minhen-Nica-Minhen-Beograd,
   • smeštaj u hotelu kategorije dve zvezdice u dvokrevetnim sobama na
   • bazi noćenja sa doručkom (samousluzivanje – izbor vise jela),
   • transferi i razgledanja prema programu putovanja,
   • usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

   U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

   • međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
   • ulaznice za kulturno istorijske objekte,
   • gradske boravišne takse,
   • fakultativni izleti.

   USLOVI PLAĆANJA I NAČIN PLAĆANJA:

   Cena putovanja iskazana je u evrima a plaćanje je iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

   Prilikom prijavljivanja  i  zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu od  40 % cene  a najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostali iznos

   Platnim karticama: Visa, Maestro, DINA

  • Fakultativni izleti

  • FAKULTATIVNI IZLETI:

   – Izlet za Antib, Gras, i Nica – cena 65 € (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel – Antib-Gras-Nica-hotel, kao i angažovanje vodiča)

   – Izlet za „Arl, Avinjon i Eks An Provans – cena 95 € (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel – Arl-Avinjon-Eks an Provans-hotel, kao i angažovanje vodiča)

   – Izlet za Menton Monako i Monte Karlo cena 65 € (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel – Menton-Monako-Monte Karlo-hotel, kao i angažovanje vodiča)

   Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika (U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene).

  • Napomene

  • VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

   – Potrebno je najmanje 30 putnika za realizaciju ovog putovanja.

   – Postoji mogucnost smestaja u jednokrevetnim i trokrevetnim sobama uz blagovremeni upit u poslovnici OMNI S PLUS DOO.

   – Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije.

   OPŠTE NAPOMENE:

   – Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije pet dana pre polaska. Cena putovanja važi od datuma izdavanja programa.

   – Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u kuju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.

   – U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

   – Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi  odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja  putovanja.

   – Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja turističke agencije OMNI S PLUS DOO.

   OBAVEŠTENJE O NAČINU I MESTU PRIJEMA REKLAMACIJE:

   Putnik može da podnese zahtev za prijavu reklamacije na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem, odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju. Mesto određeno za prijem reklamacija: OMNI S PLUS – TA OMNI S TRAVEL, Beograd, imejl-adresa: info@omniturs.rs, tel: +381113348851. Osoba ovlašćena za prijem reklamacija u toku korišdenja smeštaja i prevoza, kao i nakon završetka usluge: Kolaković Milanka.

   POTVRDA O GARANCIJI PUTOVANJA I POLISA OD ODGOVORNOSTI:

   Uz objavljeni program putovanja i prevoza važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora turističkog putovanja agencije OMNI S PLUS DOO – TA „OMNI S TRAVEL“ Beograd T.A OMNI S PLUS Beograd kao organizator putovanja poseduje  Licencu OTP br. 227/2021. kategorija A  uz Garanciju putovanja u visini pokrića štete od 30.000,00 eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja,   uz obezbeđenu garanciju br. polise IM-0012497 od 10.10.2022. godine ugovorenu sa AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE GLOBOS OSIGURANJE  A.D.O BEOGRAD.

   Organizator putovanje Putnik Travel, licenca br. OTP 163/2021 od 12.11.2021.

  Cena putovanja sa uračunatim aerodromskim taksama i
  neophodnim troškovima:
  699 €

  SMEŠTAJ:
  – kategorije tri zvezdice 2* poput hotela: “Ibis budget Cannes Centre Ville”
  Postoji mogućnost smeštaja u hotelu sa 4* “BW Plus Cannes Riviera” uz doplatu od 180 € za sve vreme boravka.

  Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije

  1. DAN (27. 4. 2023) BEOGRAD – MINHEN – KAN

  Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 4 sati. Let za Minhen (LH 1739) u 06.25 sati. Sletanje na aerodrom u Minhenu u 8 sati. Let za Nicu (LH 2272) u 11.20 sati. Sletanje na aerodrom u Nici u 12.50 sati. Transfer do  Kana. Razgledanje grada koji  je vremenom postao najglamuroznije i najskuplje mesto na francuskoj obali. Međutim, Kan je mnogo više od filmskog festivala, tu su duge, raskošne, peskovite plaže, Kroazeta (La Croisette), Stara luka, veličanstveni hoteli, prodavnice poznatih brendova poređane na poznatom šetalištu i gastronomski specijaliteti Azurne obale. Stari grad je skoncentrisan oko najstarijeg kvarta Le Suquet, koji čine uske, krivudave i strme uličice, prekrivene kaldrmom. Po uličicama su razbacani lokalni restorani, a na vrhu brda je sat-kula i crkva, odakle se pruža pogled na grad i zaliv. Dole, u dnu brda, smeštena je čuvena pijaca Marché Forville. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  2. DAN (28. 4. 2023) KAN

  Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada. Noćenje.

  3. DAN (29. 4. 2023) KAN / ANTIB – GRAS – NICA

  Doručak.  Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet autobusom za Antib, Gras i Nicu. Odlazak za Antib,  jedno od najpoznatijih letovališta na Azurnoj obali grad koji je uspeo da sačuva istorijski šarm, ali i da održi dobar provod i noćni život. Dugo je Antib bio jedini veći grad između Marseja i Italije, ali i jedini zaštićen zidinama zahvaljujući kojima je uspeo da sačuva istorijske građevine iz različitih perioda. U nekadašnjoj tvrđavi danas su smešteni Muzej moderne umetnosti, Muzej istorije i arheologije, i Muzej tradicionalnih zanata i lokalne kulture.Najlepše i najstarije građevine nalaze se u istorijskom centru Antiba, koji sa svojim uskim živopisnim ulicama predstavlja turističku atrakciju grada. Pikasov muzej u Antibu ima jednu od najboljih kolekcija dela ovog slikara – oko 100 crteža, slika, litografija, i ulja na papiru, kao i predmete od keramike. Katedrala  je najveća crkva u Antibu –  zidana je u 11. veku, a sadašnja fasada je iz 18. veka. Enterijerom dominira barokni oltar, kao i  oltar koji je 1515. oslikao Ludoviko Brea. Katedrala se nalazi južno od luke. Odlazak za  Gras koji se  nalazi u brdima iznad poznatijeg grada Cannesa na francuskoj rivijeri u zaleđu  Sredozemnog mora. Poznat je kao svetska prestonica parfema. Ovde se proizvodi više od dve trećine francuskih prirodnih aroma (za parfeme i za arome hrane). Posebna mikroklima Grassea izuzetno  je pogodna za industriju uzgoja cveća. Okružen je poljima jasmina i lavande. Jasmin, ključni sastojak mnogih parfema, su u južnu  Francusku doneli Mavari u XVI veku. Sada se u Grasseu godišnje ubere dvadeset sedam tona jasmina. Postoje brojne stare parfimerije u Grasseu, kao što su Galimard, Molinard i Fragonard, svaka ima svoj muzej otvoren za posetioce. Nastavak puta za  Nicu – drugi grad po popularnosti i posećenosti u Francuskoj, posle Pariza. Takođe je drugi po veličini francuski grad na mediteranskoj obali. Njenoj popularnosti doprinosti izuzetno blagotvorna klima, duga istorija naselja koja se proteže čak do praistorije, a u moderno vreme puno gradskih atrakcija. Dobar provod i umetnički šarm koji su u Nicu doveli Šagal, Matiz i drugi poznati francuski umetnici. Ovo je centar francuske rivijere, poznat po Šetalištu Engleza, prelepoj obali i blagotvornom suncu. Panoramsko razgledanje grada. Noćenje.

   4. DAN (30. 4. 2023) KAN / AVINJON – ARL – EKS AN PROVANS

  Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet autobusom za Arl, Avinjon i Eks an Provans. Arl je grad koji svoju tradiciju vuče još iz rimskog perioda, kada je zauzimao dosta važno mesto u carstvu. Vrhunac je doživeo u 5. i 6. veku kada je predstavljao sedište rimskih careva u vojnim operacijama. U srednjem veku Arl je često menjao gospodare, a bio je i jako versko uporište. Posle Rima ovo je grad sa najviše rimskih spomenika od kojih je sedam UNESKO proglasio za Svetsku kulturnu baštinu, među kojima je i njegovo pozorište sa 2 500 mesta. Opasan kućama sa krovovima od crepa, ističu se najčuveniji gradski spomenici. Arena – Place Forum gde se nalazi poznati kafić sa slavne slike Vincenta Van Gogha „Le Café de Nuit“, slikara koji je proveo deo života u Arlu i u tom gradu bio najproduktivniji tokom svog života, tu je npr. naslikao i svoju poznatu sliku „Suncokreti“. Razgledanje grada. Odlazak za Avinjon, grad koji se nalazi u Provansi, na istočnoj obali reke Rone. Tokom rimske vladavine Avinjon je bio jedan od najrazvijenijih centara ove oblasti. Rimljani su grad napustili početkom petog veka i prepustili ga varvarskim invazijama koje su trajale nekoliko vekova. Nakon toga Avinjon je često menjao svoje gospodare, da bi na kraju postao središte papske vlasti.  U rukama papa Avinjon je ostao sve do 1791. godine, kada je u talasu Francuske revolucije konačno vraćen matičnoj državi. Avinjon je grad sa dugom istorijom, i veoma bogatim kulturnim nasleđem. Ovo je grad spomenika, starih zdanja, i brojnih muzeja. U starom delu grada, koji je okružen gradskim zidinama, nalaze se srednjovekovne kuće. Tu se nalaze gotička Papska katedrala iz 14. veka i most Sv. Benezea, koji su pod zaštitom UNESCO-a. Razgledanje grada. Nastavak puta za Eks an Provansu –  istorijsku prestonicu Provanse, grad za koji se često govori da predstavlja grad  fontana. Među poznatijima su „Fontana četiri delfina“, izgrađena 1667. fontana „Dobri kralj“ iz 19. veka i velika fontana Rotonda izgrađena 1860. Eks an Provansu  je rodno mesto slavnog slikara Pola Sezana. Povratak.  Noćenje.

   5. DAN (1. 5. 2023) KAN / MENTON – MONAKO/MONTE KARLO

  Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet za Menton– gradić  koji još od 1880. godine doprinosi slavi francuske rivijere i razvoju njenog turizma zahvaljujući suptropskoj klimi, luksuznim mestima i lepim vilama. Kroz njega su prošle mnoge tadašnje slavne ličnosti, poput kraljice Eugenije, kralja Alberta I od Belgije, ruskog cara Aleksandra, britanske kraljice Viktorije i mnogih poznatih umetnika poput Rodina, kompozitora Franca Lista, pisca Blaska Ibaneza. Geografičar Elise Reklus je Mentonu dao ime “Biser Francuske”. Nastavak putovanja za Monako, jednu od najmanjih država na svetu, ali i grad-država sa najvećim procentom milionera koji žive u njoj. Dolazak u Monte Karlo, mesto luksuza i glamura. Slobodno se može reći da važi za glavni grad Monaka, iako ova država nema glavni grad. Monte Karlo važi za vodeću turističku destinaciju u Evropi. Nadaleko je poznat po kazinima, kockanju, luksuznim hotelima, glamuru, zbog čega ga rado posećuju i poznate i bogate ličnosti. Kompleks kazina  sagrađen je krajem 19. veka, a u gradu se nalaze i opera, baletska dvorana, otmeni hoteli i klubovi. Povratak. Noćenje.

   6. DAN (2. 2023) KAN

  Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Noćenje.

   7. DAN (3. 2023) KAN – MINHEN – BEOGRAD

  Doručak. Sobe treba napustiti do 11 sati. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer na aerodrom. Let za Minhen (LH 2275) u 18 sati. Sletanje na aerodrom u Minhenu u 19.20 sati. Let za Beograd (LH 1738) u 21.30 sati. Sletanje u Beograd u 23.00 sati. (Kraj usluga)

  Francuska rivijera, poznata i kao Azurna obala proteže se duž Sredozemnog mora i jedinstven je spoj tradicije i turizma. Više od 300 sunčanih dana godišnje, nebo boje indiga, savršena mediteranska klima i čist vazduh podno Alpa ispunjen mirisom jasmina i mimoza, darovali su ovom delu Francuske laskavu titulu najlepše obale na svetu.

  Nica je i najveći grad Azurne obale. Blizina Kana (25 km), grada “sedme umetnosti”, kao i raskošnog Monaka (13 km), uz odlično organizovani prevoz, pruža mogućnost ne samo aktivnog odmora već i zadovoljstvo susreta sa nesvakidašnjim načinom života svetske elite.
  Najpoznatiji deo Nice je Englesko šetalište, promenada u dužini od 7 kilometara s epitetom Jelisejskih polja Francuske rivijere. Osim plaža, odličnih diskoteka, barova, restorana i kazina, u turističkoj ponudi su i muzeji, kao i galerije po čijoj brojnosti je Nica odmah iza Pariza.

  U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO (svi neophodni troškovi po osobi):

  • avionske i aerodromske takse u Beogradu, Nici i Minhenu (koje su podložne promenama),
  • avionski prevoz na relaciji Beograd-Minhen-Nica-Minhen-Beograd,
  • smeštaj u hotelu kategorije dve zvezdice u dvokrevetnim sobama na
  • bazi noćenja sa doručkom (samousluzivanje – izbor vise jela),
  • transferi i razgledanja prema programu putovanja,
  • usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

  U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  • ulaznice za kulturno istorijske objekte,
  • gradske boravišne takse,
  • fakultativni izleti.

  USLOVI PLAĆANJA I NAČIN PLAĆANJA:

  Cena putovanja iskazana je u evrima a plaćanje je iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Prilikom prijavljivanja  i  zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu od  40 % cene  a najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostali iznos

  Platnim karticama: Visa, Maestro, DINA

  FAKULTATIVNI IZLETI:

  – Izlet za Antib, Gras, i Nica – cena 65 € (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel – Antib-Gras-Nica-hotel, kao i angažovanje vodiča)

  – Izlet za „Arl, Avinjon i Eks An Provans – cena 95 € (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel – Arl-Avinjon-Eks an Provans-hotel, kao i angažovanje vodiča)

  – Izlet za Menton Monako i Monte Karlo cena 65 € (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel – Menton-Monako-Monte Karlo-hotel, kao i angažovanje vodiča)

  Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika (U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene).

  VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

  – Potrebno je najmanje 30 putnika za realizaciju ovog putovanja.

  – Postoji mogucnost smestaja u jednokrevetnim i trokrevetnim sobama uz blagovremeni upit u poslovnici OMNI S PLUS DOO.

  – Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije.

  OPŠTE NAPOMENE:

  – Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije pet dana pre polaska. Cena putovanja važi od datuma izdavanja programa.

  – Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u kuju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.

  – U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

  – Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi  odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja  putovanja.

  – Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja turističke agencije OMNI S PLUS DOO.

  OBAVEŠTENJE O NAČINU I MESTU PRIJEMA REKLAMACIJE:

  Putnik može da podnese zahtev za prijavu reklamacije na mestu koje je određeno za prijem reklamacija usmeno, telefonom, pisanim ili elektronskim putem, uz dostavu ugovora o prodatom aranžmanu. Agencija i prevoznik su dužni da potrošaču izdaju pismenu potvrdu ili elektronskim putem potvrde prijem reklamacije, a da najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem, odgovore potrošaču na izjavljenu reklamaciju. Mesto određeno za prijem reklamacija: OMNI S PLUS – TA OMNI S TRAVEL, Beograd, imejl-adresa: info@omniturs.rs, tel: +381113348851. Osoba ovlašćena za prijem reklamacija u toku korišdenja smeštaja i prevoza, kao i nakon završetka usluge: Kolaković Milanka.

  POTVRDA O GARANCIJI PUTOVANJA I POLISA OD ODGOVORNOSTI:

  Uz objavljeni program putovanja i prevoza važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora turističkog putovanja agencije OMNI S PLUS DOO – TA „OMNI S TRAVEL“ Beograd T.A OMNI S PLUS Beograd kao organizator putovanja poseduje  Licencu OTP br. 227/2021. kategorija A  uz Garanciju putovanja u visini pokrića štete od 30.000,00 eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja,   uz obezbeđenu garanciju br. polise IM-0012497 od 10.10.2022. godine ugovorenu sa AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE GLOBOS OSIGURANJE  A.D.O BEOGRAD.

  Organizator putovanje Putnik Travel, licenca br. OTP 163/2021 od 12.11.2021.