• Evropski Gradovi
 • NOVA GODINA
 • DALEKE DESTINACIJE
 • Evropski Gradovi
 • LETO 2024 / ITALIJA /

  ITALIJA

  ITALIJA

  Zemlja sa uzbudljivim gradovima, čuvenom i uzvišenom kulturom, bezgrešnom kuhinjom i devičanskim vinima. Gde god da se okrenete, svaki pogled je nov uzdah i zaljubjivanje. Još su stari Grci na ovom području pronašli praistorijsko pleme Sabini koje su nazvali Enotrijanci-ljubavnici vina, i odatle je i koren naziva Italije.
  Na samu pomisao, već nam se pred očima nižu slike prebogate istorije, kulture i tradicije ove zemlje. Nenadmašna kulturno istorijska zaostavština, u kombinaciji sa prirodno-geografskim elementima, ističu Italiju kao jednu od najprivlačnijih turističkih destinacija za letovanje. Današnjih 44 miliona turista godišnje, pravi su pokazatelj neverovatne želje gotovo svakog čoveka da bar jednom u životu kroči na tlo Apeninskog poluostrva.
  Vaše letovanje biće obeleženo prefinjenom estetikom i elegancijom, gastronomskim specijalitetima i toplim osmehom na licima njenih stanovnika.

  Rimini
  Od

  239€

  Jun — Septembar

  Rimini je jedno od najpopularnijih letovališta u Evropi. Proteže se duž predivno plavog Jadranskog mora, poznato je kao ...
  Palermo - Sicilija

  Maj — Septembar

  Sicilija je Italijansko ostrvo najveće na Mediteranu. Od kopnenog dela Italije odvojeno je Mesinskim moreuzom, širokim četiri ...